Najava koncerta grupe Prljavo kazalište

Pon, 18.01.2016 - 16:35 -- nikola.tumbas

PRLJAVO KAZALIŠTE, jedan je od najpopularnijih rock bendova na prostorima ex Jugoslavije, koji danas važi za najveći i najpoznatiji hrvatski pop-rock bend, koji je prvi put nastupao u Subotici davne 1979. g. na Omladinskom festivalu, koji je važio za jedan od najprestižnijih muzičkih manifestacija toga vremena, pored bendova PEKINŠKA PATKA, BOOMERANG, META SEKCIJA ... Posle 37 godina na istom mestu ponovo će zasvirati pred mnogobrojnom publikom i fanovima svoje najpoznatije bezvremenske hitove obožavane generacijama, među kojima su: "Crno bijeli svijet", "Heroj ulice", "Kiše jesenje", "Mi plešemo" , "Zaustavite Zemlju" , "Uzalud vam trud svirači", "Sve je lako kad si mlad" i mnoge druge.

Dođite u Halu sportova da zajedno još jednom oživimo makar na tren duh tamo nekog vremena koje je svima vama koji ste tada kao tinejdžeri đuskali, zaljubljivali se i odrastali uz njihovu muziku, kao i vi mlađi koji i danas pevušite i svakodnevno slušate njihove prelepe hitove, da svi skupa budete svedoci te večeri gde ponovo nakon 37. godina Prljavci i dalje zvuče moćno kao i tada. Svojim nastupom će nas ispuniti 100% pozitivnom rok “vatrom” koja će u nama još dugo posle toga da tinja oživljavajući sećanja na to magično veče rok and rolla gde smo svi bili jedno!

 

- Koncert će biti održan u Subotičkoj Hali sportova dana 17. aprila 2016 sa početkom od 20h.

- Zagrevanje sa predgrupom vrhunskih muzičara koji su članovi jednog od naših najpoznatijih subotičkih bendova "Perpetum Mobile".

- Promotivni period za kupovinu ulaznice traje do 02.02.2016 god. po ceni od 1000 dinara, broj karata je ograničen.

- Cena redovne karte u preprodaji nakon promo perioda iznosi 1200 dinara.

- Cena ulaznice na dan koncerta iznosi 1500 dinara!

- Cena VIP ulaznice iznosi 2400 dinara (broj karata je ograničen ) poseban ulaz.Rezervacija stola iznosi 1000 dinara (broj stolova je ograničen)

- Cena Super VIP ulaznice iznosi 6000 dinara (parking mesto,poseban ulaz, besplatno piće I druženje sa PRLJAVCIMA )

Ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mestima Gips Tim,u Subotici 
» CORNERSHOP - Dimitrija Tucovića 4, svaki dan od 07 do 22h
» SAM TURISTIČKA AGENCIJA - Matka Vukovića 3A, pon-pet: 09-17h, sub: 09-13h
kao i u svim mestima (spisak prodajni mesta možete pronaći na sajtu www.gigstix.com/prodajna mesta

Za hronologiju dešavanja posetite  Facebook stranicu vezanu za koncert u Subotici.

Tagovi: 
Autor teksta: 
Custom Search