Fudbaleri Spartaka savladali Metalurg

Ned, 07.02.2016 - 23:30 -- dejan.vukovic

Spartak – Metalurg Skoplje 2:0 (2:0)

Teren SC „Biljanini izvori“. Gledalaca 50. Sudija: Marjan Eckoski (Ohrid). Strelci: Tomić u 20. i Mudrinski u 23. minutu.

Spartak: Janošević, Žuk, Tomić, Ćalasan, Banjac, Tomović, Jokić, Makarić, Mrkela, Novaković, Mudrinski. Igrali su još: Jontić, Radojević, Fedin, Spremo, Đokić, Manojlović.

Metalurg: Ilić, Zaharija, Karanfiloski, Mitrev, Krivanjeva, Stojanovski, Lekaj, Naumovski, Krstev, Šopovski, Asani. Igrali su još: Lekovski, Digalovski, Kanzurov, Korenica, Mihailov, Lazareski.

U trećem pripremnom meču u Ohridu fudbaleri Spartaka su sa kombinovanim timom savladali Metalurg iz Skoplja sa 2:0. Posle dva remija sa Javorom i Radnikom, u kojima nije bilo golova, protiv makedonskog prvoligaša su proradili i strelci.

Golove su postigle novajlije Vukašin Tomić u 20. i Ognjen Mudrinski u 23. minutu, glavom iz sličnih pozicija. Prvi je bio precizan Tomić, koji je posle kornera Mrkele, sa šest metara savladao Ilića, golmana Metalurga, dok je na sličan način reagovao i Mudrinski. Njemu je asistent takođe bio Mrkela, posle dodavanja sa Novakovićem. Dobru šansu za još jedan gol u mreži Metalurga imao je Đokić pet minuta pre kraja utakmice, ali je njegov odličan šut iz daljine okrznuo prečku.

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search