Do posla putem pametnog telefona

Sre, 06.04.2016 - 15:59 -- darko.kovacevic

Nova aplikacija za traženje posla Poslonaut, namenjena mladima koji su u potrazi za dopunskim i privremenim poslovima, omogućava korisnicima da za svega nekoliko minuta putem svog pametnog telefona pretraže ponudu poslova u svojoj neposrednoj okolini i kontaktiraju poslodavca.

Aplikacija je vrlo jednostavna za korišćenje, nakon besplatnog preuzimanja sa Google play store-a, korisnici prema svojoj lokaciji, mogu da pretražuju raspoložive oglase za posao.

Najveća prednost ovakve potrage za poslom ogleda se u njenoj jednostavnosti i brzini - pregledom konkretnog oglasa na svom telefonu korisnici dobijaju više informacije o slobodnoj poziciji, a mogu odmah da kontaktiraju poslodavce i dodatno se raspitaju.

U ponudi su poslovi iz gradova širom Srbije. U prvoj fazi, korisnici će moći da pretražuju oglase u oblastima kao što su: ugostiteljstvo, obezbeđenje, administracija, trgovina i prodaja, itd.

Način funkcionisanja aplikacije je objašnjen u kratkom video zapisu.

Aplikacija je nastala u saradnjii beogradskog startapa i subotičke kompanije Infostud. Za samo nekoliko dana preuzeta je preko 1000 puta i zabeležila prosečnu ocenu 4.7. Nemanja Stefanović, vođa tima koji radi na razvoju aplikacije je istakao:

„Za sada imamo odlične povratne reakcije kroz samo testiranje, a i na društvenim mrežama dobijamo poruke podrške i potvrdu da je aplikacija upravo što je potrebno i što je nedostajalo na tržištu zapošljavanja. Na ovaj način želimo da papirni oglasi na izlogu i vratima radnji odu u apsolutni zaborav. Vreme je da takve poslove dovedemo u 21. vek kako bi bili dostupniji svima “.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search