Repertoar Eurocinema za period 28.aprila do 04.maja

Uto, 26.04.2016 - 10:20 -- nikola.tumbas

Animirani film: HRABRI PETAO 3D / Un gallo con muchos huevos (Meksiko,2015)

Sinhronizovan!

Raspored proejkcija:

28-29.04. u 17h

30.04. u 11h i 17h

02-04.05. u 17h

Režiser: Gabriel Riva Palacio Alatriste, Rodolfo Riva-Palacio Alatriste

Glas u sinhronizaciji pozajmili: Miloš Timotijević, Katarina Marković

Dužina trajanja filma: 98 min

Žanr: animirani, 3D, avantura

 

Lažljivi rančer uspeva da prevari vlasnike farme na kojoj živi Toto i ubedi ih da se klade u borbi petlova. Na taj način će Toto moći da trenira kako bi pobedio strašnog petla Bankivoida, šampiona nad šampionima, znajući da će odlepršati od sudbine na farmi i njenih stanovnika Toto će morati da odraste u hrabarog i borbenog petla.

Njegovi prijatelji Vili, Bibi, Konfi i Tosino kreću na putovanje kako bi našli trenera, legendu borilišta, koji bi mogao da obučava njihovog prijatelja. Ali prvo moraju da se poistovete sa nekim ko je upoznao tu legendu, sa Patinom Patanom (Mangupska Rolšua), pačjim jajetom sumnjivog mentalnog zdravlja.Tako će se Toto spremati i boriti u borilištu koje nadgleda Kum, jaje lešinara, ali će se i zaljubiti u DI, prelepu koku.

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=i_YaBfjxfSk

 

Film: KNJIGA O DŽUNGLI 3D / JUNGLE BOOK (SAD, 2016)

 

Raspored projekcija:

02. i 03. maj u 11h

Cena karte za 3D: 350 dinara

 

Režija: Jon Favreau

Uloge: Bill Murray, Ben Kingsley, Idris Elba, Lupita Nyong’o, Scarlett Johansson, Giancarlo Esposito,

Neel Sethi, Christopher Walken, Jon Favreau

Žanr: igrana akciona avantura, titlovan film

Trajanje: 106 min.

Studio: Disney

U režiji Džona Favroa („Kuvar“, „Iron Man“), zasnovana na vanvremenskoj priči Radjarda Kiplinga i inspirisana Diznijevim dobro poznatim animiranim filmom, „Knjiga o džungli“ je potpuno nova igrana epska avantura o Mogliju (nova nada Nil Seti), dečaku koji je odrastao sa čoporom vukova. Ali Mogli će otkriti da više nije dobrodošao u džungli, kad mu strašni tigar Šir Kan (glas Idrisa Elbe), koji nosi ožiljke od ljudi, obeća da će eliminisati svakog ko mu predstavlja pretnju. Nateran da napusti jedini dom koji je do tad poznavao, Mogli će se upustiti u zadivljujuće putovanje na kome će otkriti samog sebe, a vodiće ga strogi panter i mentor Bagira (glas Bena Kingslija) i medved slobodnog duha Balu (glas Bila Mareja). Usput će Mogli sresti stvorenja iz džungle koja nemaju najbolje namere, uključujući Ka (glas Skarlet Džohanson), pitona čiji će zavodljivi glas i pogled hipnotizovati dečaka, i šarmantnog kralja Luija (glas Kristofera Vokena), koji će pokušati da navede Moglija da mu oda tajnu kako da dođe do smrtonosnog i varljivog crvenog cveta: vatre.

„Knjiga o džungli“ fantastično spaja igrani film i fotorealističnu CGI animaciju i okruženje, upotrebom najsavremenijih tehnika i pripovedačkim stilom koji će odvesti publiku u očaravajući i bogati svet.

 

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=XiVunNfGFUg

Domaći film: DOBRA ŽENA (Srbija, 2016)

Raspored projekcija:

28-30.04. u 19h

02-04.05. u 19h

Cena karte: 200 dinara

Režiser: Mirjana Karanović

Glumci: Mirjana Karanović, Boris Isaković, Hristina Popović, Bojan Navojec, Jasna Đuričić, Ksenija

Marinković, Vlado Kerošević, Anđelika Simić, Ermin Bravo, Olivera Viktorović, Isidora Simijonović,

Jovan Belobrković, Zinaida Dedakin, Svetozar Cvetković

Dužina trajanja filma: 94 min

Žanr: drama

Nakon trideset godina braka, glavna junakinja saznaje tajnu o svom mužu zbog koje je prisiljena da donese odluku da li će nastaviti da živi skrivajući istinu od sebe same, ili će ostaviti sve ono što je dotad stekla i započeti novo poglavlje. U trenutku kada saznaje da je teško bolesna, ona otkriva i ratnu prošlost svog muža i, po prvi put u životu, prinuđena je da sama donosi određene odluke.

 

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=lRgABK6-C4A

 

Film: KRALJICA PUSTINJE / Queen of Desert (SAD, 2015)

Raspored projekcija:

28-30.04. u 21h

02-04.05. u 21h

Cena karte: 200 dinara

Režija: Verner Hercog

Uloge: Nikol Kidman, Džejms Franko, Robert Patinson, Damjan Luis

Žanr: biografska drama

Trajanje: 128 min.

Može li pustinja podariti slomljenom ženskom srcu više ljubavi nego ijedan muškarac na svetu? Da li snovi život čine lepšim onda kad postanu stvarnost ili kad shvatimo da smo oduvek sanjali pogrešne? I tek tada, snagom hiljadu uragana sve do jednog poželimo i u dahu proživimo one prave! Pola veka nakon što je britanski arheolog, avanturista, pisac i vojnik Edvard Tomas Lorens, zahvaljujući ulozi u revolucionarnoj pobuni Arapa protiv turske vladavine tokom Prvog svetskog rata, izrastao u romantični mit o Lorensu od Arabije, na veliko platno stiže nam i njegov ženski pandam – “Kraljica pustinje

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=wp8Hp9xmIMA

Vrsta događaja: 
Vreme održavanja - početak: 
Čet, 28.04.2016 - 10:15
Vreme održavanja - kraj: 
Sre, 04.05.2016 - 23:15
Kategorija: 
Custom Search