Izvođenje gađanja na gradskom strelištu - Radanovac

Kategorija: 

Policijska uprava u Subotici obaveštava građane da će policijski službenici PU Subotica i Regionalni centar granične policije prema Mađarskoj izvoditi gađanje na gradskom strelištu „Radanovac“ u Subotici 9, 10, 11, 12. i 13. maja 2016. godine.

Navedenih dana u vremenu od 8 do 14 časova na prostoru poligona zabranjuje se kretanje, zadržavanje i boravak ljudi, životinja, motornih vozila i stočnih zaprega.

Strelišni prostor u kojem će se izvoditi gađanje biće obeležen crvenim barjačićima, tablicama sa natpisom: „Ne idi dalje - gađa se“ i obezbeđen stražarima.

***

Értesítés lövészeti gyakorlat tartásáról a radanováci lőtéren

A Szabadkai Rendőrkapitányság értesíti a lakosságot, hogy a szabadkai rendőrség és a Regionális Határrendészet tagjai 2016. május 9., 10., 11., 12. i 13-án lőgyakorlatot tartanak a Szabadkán a radanováci lőtéren.

Az említett napokon a lőtér területén 8 és 14 óra között tilos a tartózkodás és az átjárás. A tilalom az emberekre, állatokra és járművekre is érvényes.

A lőgyakorlat területe piros zászlócskákkal és „Lőgyakorlat – tilos a belépés” feliratú táblákkal lesz kijelölve, de emellett őrökkel is biztosítva lesz.

 

***

Obavijest o izvođenju gađanja na gradskom strelištu „Radanovac“

Policijska uprava u Subotici obavještava građane da će policijski službenici PU Subotica i Regionalni centar granične policije prema Mađarskoj izvoditi gađanje na gradskom strelištu „Radanovac“ u Subotici 9., 10., 11., 12. i 13. svibnja 2016. godine.

Navedenih dana u vremenu od 8 do 14 sati na prostoru poligona zabranjuje se kretanje, zadržavanje i boravak ljudi, životinja, motornih vozila i stočnih zaprega.

Strelišni prostor u kojem će se izvoditi gađanje bit će obilježen crvenim barjačićima, tablicama s natpisom: „Ne idi dalje - gađa se“ i osiguran stražarima.

 

Custom Search