Bačka pobedila Cement u vanrednom kolu

Čet, 19.05.2016 - 02:28 -- dejan.vukovic

Bačka - Cement 3:1 (2:1)

Fudbaleri Bačke pobedili su ekipu Cementa sa 3:1 u okviru 27. kola Srpske lige grupa Vojvodina. Bačka je bila bolji rival i zasluženo slavila u ovom susretu sa dva gola Jakovljevića i pogotkom Banjca. 

Domaći su poveli na samom početku utakmice golom Jakovljevića koji je iskoristio odličnu dubinsku loptu svog saigrača sa polovine terena. Loptu je u punom trku primio na ivici pesnaest metara, napravio par koraka i preciznim udarcem savladao golmana Cementa. U finišu prvog dela dva publika je videla nova dva gola na utakmici. Novi semafor na stadionu kraj Somborske kapije pokazivao je da se igra 43 minut kada su domaći izveli korner sa leve strane. Ubačenu loptu Banjac sa pet metara glavom šalje u mrežu za 2:0. Minut kasnije Cement smanjuje na 2:1. 

Bačka je pobedu overila u 53. minutu novim golom mladog Jakovljevića za 3:1. Osvojenim bodovima subotičani su se popeli na prvenstvenoj tabeli i sada zauzimaju 4. mesto sa 43 osvojena boda. U sledećem kolu koje je na programu u nedelju 22. maja Bačka gostuje ekipi Dolina koja se nalazi na samom začelju Srpske lige grupa Vojvodina.   

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search