Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Oslobodi se i sviraj, prva radionica

Čet, 19.05.2016 - 20:29 -- darko.kovacevic

Dana 18. 5. održana prva muzička radionica "Oslobodi se i sviraj" (https://www.facebook.com/oslobodiseisviraj/) u Blues Time klubu. Kako je izgledalo, pogledajte na fotografijama, a rečima je najbolje opisao Brane Trifković, jedan od učesnika radionice - Koja proba, probica, probetina. Svirati sa blizu 20-ak ljudi u isto vreme bilo je neopisivo uživanje, kako za mene, tako i za Emu, najmlađu učesnicu radionice. Jedva čekamo sledeći put... A tek koncert! Uf!

Sledeća radionica planirana je za 31. maj u Studiju 11, potom još jedna 9. juna u Blues Time klubu, i konačno, javni koncert 11. juna na Ambush festivalu.

Prijavite se na muzičke radionice - druženja, kako bi zajedno napravili mega-hiper-super subotički orkestar. Svi su pozvani da učestvuju.

Pošaljite u inbox vaše ime, godište i instrument koji svirate. Krećemo 18.5. u Blues Time-u. — with Blues Time Club, Ambush music, Studio 11 and Skladište Omladinski Klub.

https://www.facebook.com/oslobodiseisviraj

Autor teksta: 
Fotograf: