Millennium i Prologis finalisti Letnjeg turnira

Čet, 30.06.2016 - 01:08 -- dejan.vukovic

Poznati su finalisti Letnjeg turnira u malom fudbalu koji će se u petak 1. jula boriti za nagradni ček od 100.000 dinara. To su ekipe Sportska kladionica Millennium i Prologis, koji su slavili u današnjim polufinalnim mečevima pred punim tribinama u Prvomajskoj ulici.  

U prvoj polufinalnoj utakmici SK Millennium je posle velčike borbe savladao Extra Corn sa 1:0. Jedini gol na utakmici postigao je Đorđević u 14. minutu kada je odličnim šutem prevario protivničkog golmana i pogodio gornji desni ugao gola. U drugom poluvremenu obe ekipe su imale po nekoliko izglednih prilika, da bi u samom finišu utakmice Extra Corn propustio veliku šansu da izjednači rezultat. Nakon šestog prekršaja igrača Millenniuma dosuđen je kumulativni penal koji Denis Benjak nije uspeo da realizuje. 

Drugi polufinalni susret odigrale su ekipe Prologisa i 192. Slavila je ekipa Prologisa posle rezultatskog preokreta sa 4:2 (0:1). Prvo poluvreme je proteklo u boljoj igri ekipe 192, koja je stvorila nekoliko veoma izglednih prilika. Poveli su u 18. minutu golom Dake Damjanovića. U nastavku susreta uigranija ekipa Prologisa preuzela je inicijativu na terenu i ubrzo izjednačila preko Dejana Veselinova u 24. min. Šest minuta kasnije Davidović donosi rezultatski preokret od 2:1. Glogovac je povećao na 3:1 a Davidović drugom golom na utakmici povećava na 4:1. Dva minuta pre kraja susreta 192 smanjuje rezultat preko Marka Klačara za konačnih 4:2. 

Završnica turnira odigraće se u petak 1 jula. Utakmica za treće mesto između Extra Corn i 192 počinje u 19:30h dok je veliko finale na programu od 20:30h. Ulaz na teren u Prvomajsku je slobodan. 

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search