Fudbaleri Spartaka u Novom Sadu dočekuju Partizan

Pet, 19.08.2016 - 23:51 -- dejan.vukovic

Fudbaleri Spartaka u šestom kolu Super lige u Novom Sadu kao domaćini dočekuju ekipu Partizana. Meč se igra u subotu 20. avgusta sa početkom od 19 časova. Uprava FK Spartak Ždrepčeva Krv je odredila cene ulznica za ovu utakmicu: Zapad 400 din., Jug 300 din., Dečija ulaznica 100 din,  Istok i Sever neće biti otvarani za posetioce. Prodaju ulaznica organizuje kompanija Ticketline, a početak prodaje je predviđen za subotu sa početkom u 10:00h.

Ovo su utakmice u kojima treneri nemaju potrebu da dodatno motivišu svoje igrače, jer svi žele da se nadmeću sa crno-belima. Povodom predstojeće utakmice u prostorijama kluba održana je konferencija za štampu na kojoj je pored trenera Andreja Černišova prisustvovao iskusni prvotimac Savo Pavićević. Šef struke očekuje interesantnu utakmicu – Utakmice protiv Partizana i Crvene zvezde se za igrače kao i za trenere razlikuje od ostalih utakmica. Svi igrači jedva čekaju takve utakmice, tako da ih ne treba posebno motivisati. U takvim situacijama naš zadatak je da ih psihološki ne opteretimo previše. Žao nam je što ne igramo u Subotici, ali pozivamo naše navijače da dođu u Novi Sad i da nas podrže. Imamo određenih problema sa sastavom, pošto se na treningu povredio Jočić koji je jedan od vodećih igrača. U ovom trenutku dosta razmišljamo o tome kako da njega zamenimo. Imamo nekoliko varijanti, a videćemo na poslednjem treningu kako ćemo igrati. Sigurno da ćemo, kao i uvek, igrati na pozitivan rezutat.

U prošloj utakmici Černišov je promenio par igrača – Menjali smo golmana Mirkovića, primio je u dva meča sedam golova, ne krivimo njega za njih, prosto smo želeli da ga sačuvamo na psihološkom planu. Farkaš je morao napred, zbog izostanka Milića, pa je zaigrao Žuk na drugoj strani, dok je Pavićević došao do potrebne forme, pa je zauzeo mesto u štoperskom tandemu.

Iskusni štoper Savo Pavićević biće od velike pomoći subotičanima u ovom susretu. Radi se o igraču koji zna kakao treba igrati protiv Partizana. – Imam dosta iskustva u mečevima protiv Partizana. Ako shvatite da je to jedna od najlepših utakmica, da ne možete mnogo da izgubite, nego samo mnogo da dobijete, onda bude dobro. Da bi ostvarili pozitivan rezultat moramo dati 120% svojih mogućnosti. Mi taj kvalitet imamo i možemo do povoljnog rezultata. Najbitnije je da uđemo koncentrisano u utakmicu i da znamo šta hoćemo. Nadamo se pozitivnom rezultatu, a to je nama sve sem poraza. Moram reći da imam dobar osećaj povodom predstojećeg meča!

Tagovi: 
Ličnosti: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search