Za fudbalere Spartaka sledi Vojvođanski derbi

Sub, 27.08.2016 - 22:50 -- dejan.vukovic

Fudbaleri Spartaka u nedelju 28. avgusta od 20 časova u Novom sadu igraju protiv Vojvodine. Nakon pobede nad Partizanom u prošlom kolu, Subotičani žele da osvoje nove bodove i protiv Novosađana.

Trener Andrej Černišov očekuje interesantan meč. – Nadam se veoma interesantnoj utakmici, pošto igramo protiv jedne od dve najbolje ekipe u Super ligi. Vojvodina je igrala u Ligi Evrope, iako su ispali odigrali su dobre utakmice i pokazali svoj kvalitet. Naš rival je dobro organizovan, imaju dobre igrače, igraju dobar i zanimljiv fudbal što potvrđuje i njihova dobra igra i pobeda nad Partizanom od 3:1. To što igraju u visokom ritmu svaki treći dan za mene ne predstavlja prednost za nas. Iskreno, po meni je možda bolje i igrati svaka tri dana u dobrom ritmu, a ne čekati jedan duel nedeljno.

Šef struke ne može da računa na dva igrača iz prve postave. Nedostajaće Farkaš koji ima parne kartone i Branumir Jočić koji će morati na operaciju kolena i za njega predstoji pauza od 4-5 meseci. Međutim, svi ostali se nalaze u konkurenciji za prvi tim. 

– Svi dobro rade i zaista sam zadovoljan time. Treneri imaju sa timom dva problema, ili nemate dovoljno dobrih igrača, ili ih ima mnogo. Kod nas je drugi slučaj, imamo dvadeset dobrih igrača, tako da treba dobro promisliti ko je trenutno možda u boljoj formi i ko je bliži prvoj postavi. - istakao je Černišov

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search