Repertoar Eurocinema za period od 01. do 07. septembra

Sre, 31.08.2016 - 20:42 -- nikola.tumbas

Animirani film: KIKORIKI: LEGENDA O ZLATNOM ZMAJU 3D/ Kikoriki. Legend of the Golden Dragon (Rusija, 2016) Sinhronizovan!

 

Raspored projekcija:

01-02.09. u 17h

05-07.09. u 17h

Cena karte: 350 dinara

 

Sinhronizacija: Bane Jevtić, Milan Tubić, Mina Lazarević, Dušica Novaković, Milan Antonić,Dušan Radović, Dragan Vujić Vujke, Ana Simić.

Reditelj sinhronizacije: Nikola Bulatović

Žanr: animirana avantura, komedija

Trajanje: 80’

 

Stanovnici Kikoriki uvek su spremni za avanturu, ali da li su dorasli izazovu koji im predstoji? Naučnik, jedan od njihovih sugrađana, izmislio je superšlem čije im moći omogućavaju da zamene ličnosti sa bilo kim čije im se osobine više dopadaju, i tako poboljšaju sebe. Ali šta se dogodi kad plašljivi Voli reši da isproba napravu, i umesto sa odvažnim herojem svoje „beskičmenjaštvo“ zameni sa jednim stvorom koji ima manje kičme od njega – gusenicom. Tako umesto junačine, postaje još veća kukavica. Na koji način će ova nezgoda uticati na ostatak družine, dok se bore sa avionskim nesrećama, zemljotresima i erupcijama vulkana - otkrijte u super avanturi „Pin Kod: Legenda o zlatnom zmaju“.

 

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=A5OKmM7EhI0

 

 

Film: OPASNE MAME / Bad Moms (SAD, 2016)

 

Raspored projekcija:

01-07.09. u 19h

Cena karte: 200 dinara

 

Režiser: Jon Lucas, Scott Moore

Glumci: Mila Kunis, Christina Applegate, Kristen Bell

Dužina trajanja filma: 101 min

Žanr: komedija

 

Amy Mitchell stavlja svoju porodicu na prvo, drugo i treće mesto. Ona ima naizgled savršen život – dobar brak, natprosečnu decu, prelepu kuću, odličan izgled i zavidnu karijeru.

Ali njen detinjasti muž, deca i njen šef je ne shvataju ozbiljno. Ona se stalno trudi da im udovolji ali ipak nikad nije dovoljno. Zahvaljujući alfa majkama u školi njene dece, koje je malo iznerviraju, Amy puca i postaje sasvim drugačija. Dobra Amy postaje opasna Amy jako brzo – i to ne sama. Ona odlučuje da udruži snage sa još dve preopterećene majke kako bi se oslobodile odgovornosti koje su im nametnute. Tako udružene upuštaju se u divlju, slobodnu avanturu potpuno netipičnu za majke, suprotstavljajući se predanim, savršenim mamama.

 

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=Xq4x0Es3qvY

 

 

Film: BEN HUR (SAD, 2016)

 

Raspored projekcija:

01-07.09. u 21h

Cena karte: 200 dinara

 

Režiser: Timur Bekmambetow

Glumci: Jack Huston, Toby Kebbell, Nazanin Boniadi

Dužina trajanja filma: 124 min

Žanr: avantura

 

Imućni jevrejin i plemeniti čovek, Juda Ben-Hur odlazi u roblje, nakon što ga je najbolji prijatelj, rimljanin Mesala, lažno optužio. Nakon dosta godina ponovo se sreću i to u čuvenoj trci dvokolica, u kojoj će Juda poraziti Mesalu i povratiti ugled koji mu je jednom davno svirepo oduzeti.

 

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=DkkREgs7fd4

 

Vrsta događaja: 
Vreme održavanja - početak: 
Čet, 01.09.2016 - 16:00
Vreme održavanja - kraj: 
Sre, 07.09.2016 - 21:45
Kategorija: 
Custom Search