Poziv za humanitarni Kraljevski odbojkaški turnir

Pet, 23.09.2016 - 10:29 -- dejan.vukovic

Udruženje Kraljevina Srbija organizuje prvi Kraljevski odbojkaški turnir koji će se održati u subotu 24. septembra na šetalištu Prozivka sa početkom od 9 časova. 

Udruženje Kraljevina Srbija bavi se raznim humanitarnim aktivnostima kojima se prikuplja pomoć za najugroženije institucije, porodice i pojedince sa teritorije Subotice. Ovom prilikom Udruženje organizuje prvi po redu humanitarni Kraljevski odbojkaški turnir  koji za ciljima razvijanje takmičarskog duha kod dece, ali i da podstakne humanost kod njih i svih prisutnih na turniru. Prikupljaće se pomoć za malu subotičanku Ivu Zvekić, koja ima 6 godina i kojojk je u aprilu mesecu ustanovljena leukemija. Trenutno se nalazi na odeljenju onkologije, Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu i prima određene terapije, za njeno dalje lečenje neophodan je odlazak u inostranstvo za čega je potrebna veća svota novca. Ovom prilikom biće postavljena kutija dobrovoljnog humanitarnog priloga, pa organizatori pozivaju sve koji su u mogućnosti da pomognu maloj Ivi. 

Turnir će se održati u subotu 24. septembra na šetalištu Prozivka sa početkom od 9 časova. Očekuje se dolazak oko 50 ekipa iz Subotice, Novog Sada, Beograda, Sombora i drugih gradova.  

 

Autor teksta: 
Custom Search