Rukometaši Spartak Vojputa gostuju ekipi Vojvodine

Čet, 20.10.2016 - 22:39 -- dejan.vukovic

Rukometaši Spartak Vojpiut u 8. kolu Super rukometne lige Srbije gostuju aktuelnom prvaku Srbije, ekipi Vojvodine. Utakmica se igra u Novom sadu u SC „Slana Bara“ u subotu 22. oktobra sa početkom od 18:45h.

Protekle dve godine ova dva kluba su odigrala niz uzbudljivih utakmica u kojima su najčešće slavili novosađani. Ove sezone subotičani znatno podmlađeni, u Novi Sad putuju sa respektom prema protivniku, ali i sa željom da ostvare dobar rezultat.

Golman Vladimir Abadžić jedan je od igrača koji je protekle sezone bio u redovima Spartak Vojputa – Jako je teško izneti neka očekivanja, pošto idemo na noge šampionu države. Vojvodina u poslednja tri kola podiže svoju formu, igraju sve bolje. Šampionu se nikada ne preti, pogotovo kada se ide u gostena njihov teren. Nas ohrabruje i raduje što je poslednje nedelje u našoj ekipi pojačan voljni momenat i zalaganje. Smatram da i mi pokazujemo bolje igre u odnosu na neki prethodni period. Napokon smo svi zdravi i spremni za narednu utakmicu. Vojvodina je veliki izazov za nas, idemo da se borimo, da pružimo otpor i da uz malo sportske sreće ostvarimo i pozitivan rezultat.

Ovogodišnje pojačanje u redovima subotičana je i Dušan Medić – Spremamo se naporno i možemo da obećamo da ćemo dati svoj maksimum. Gostujemo šampionu države koji je sigurno favorit u ovom duelu. Treba da ih respektujemo, ali ne i da ih precenimo jer i mi imamo svoje adute i šanse u Novom Sadu. Upoznat sam sa tim da Spartak Vojput nije uspeo da slavi protiv Vojvodine u prošloj sezoni, ali svakoj seriji jednom dođe kraj i za sve ima prvi put. To je sport, idemo da se nadigravamo i da pokušamo da iznenadimo šampiona.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search