Goran Marinković novi sekretar Sportskog Saveza Subotice

Pon, 14.11.2016 - 17:25 -- dejan.vukovic

Na redovnoj Skupštini Sportskog saveza Grada Subotice koja je održana u četvrtak 10. novembra za novog generalnog sekretara izabran je Goran Marinković.

Novog sekretara predstavio je Nemanja Simović, član gradskog veća zadužen za sport i omladinu - Imam prilku da vam predstavim novog generalnog sekretara Sportskog saveza grada Subotice a to je odlukom Skupštine saveza, Goran Marinković. Kao što i u određenim klubovima imamo kadrovske promene kako bi se rad tih klubova digao na viši nivo tako i u Sportskom savezu Subotice želimo da ga u većoj meri vratimo subotičkim sportistima. Mene raduje Goranova posvećenost i spremnost  da se subotičkim sportom bavi u celini. Nije u rukovodstvu ni jednog sportskog kolektiva koji bi kod njega imao prioritet u odnosu na druge već će se podjednako posvetiti svim subotičkim sportistima.

Novi sekretar Goran Marinković, zahvalio se što je prepoznat od strane grada da može da vodi jedan ovakav Savez i izneo je neke svoje planove vezane za rad Sportskog saveza. - Dugi niz godina sam u sportu i verujem da taj posao mogu kvalitetno obavljati. Mogu se maksimalno posvetiti radu Saveza, koji treba da pruži pomoć svim klubovima članicama. Teška je situacija sa finansiranjem klubova i zbog toga Savez mora pomoći svojim klubovima u iznalaženju rešenja. Trudiću se da pratimo projekte koje raspisuje Pokrajina i Republika i da budemo saveznik klubovima koji će aplicirati i uz našu podršku lakše doći do realizacije. Potrudiću se i da uredimo prostorije Saveza koje bi trebalo da budu funkcionalnije, svrsi shodnije i samim tim dostupne klubovima članicama za njihove eventualne potrebe. Kao savez pratićemo sportska dešavanja i ponuditi pomoć u organizaciji velikih sportskih takmičenja koje se organizuju u Subotici.

Došlo je i do nekih promena u Upravnom odboru Sportskog saveza koji sada sačinjava 15 osoba na čelu sa predsednikom Sretom Damnjanovićem. Članovi UO su još: NEMANJA SIMOVIĆ predstavnik Grada, RODIĆ DUBRAVKA predstavnik Grada, MERIMA KULIĆ rekreativni sport, GORAN DRAČA fudbal, MILAN VUČKOVIĆ,  SDŽ Spartak, UBORI LASLO atletika, MARIJA VIG školski sport, RAŠKOVIĆ DUŠAN vodeni sportovi, ZORAN KALINIĆ stoni tenis, GORAN BANJANIN košarka, TOMISLAV ANTELJ borilački sportovi,  VESELIN UZELAC savez invalida,  VERT STIPAN dizanje tegova i GERGIĆ KAROLJ sportovi na vodi. 

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search