Rukometaši Spartak Vojputa dočekuju Partizan

Pon, 21.11.2016 - 23:36 -- dejan.vukovic

Rukometaši Spartak Vojputa u zaostaloj utakmici 11. kola dočekuju ekipu Partizana. Utakmica se igra u sredu, 23. novembra sa početkom od 19 časova uz besplatan ulaz. Meč važan za subotičane jer pobedom obezbeđuju velike šanse za plasman u plej of.

Spartak Vojput i Partizan su u proteklom periodu odigrali niz rezultatski neizvesnih utakmica a takav duel se očekuje i u sredu. Spartak Vojput nema većih igračkih problema, izostaće jedino povređeni Milan Nikolić dok su svi ostali spremni za osvajanje novih bodova. Kapiten Dušan Kosović istiće važnost utakmice za subotičane. - Za nas verovatno najvažnija utakmica u ovom delu sezone. Dolazi nam Partizan sa kojima smo u prošlosti odigrali veliki broj napetih i neizvesnih utakmica. Sličnu utakmicu očekujem i u sredu i znam da nam neće nam biti lako. Dobro smo se pripremali za ovu utakmicu i verujem da će hala biti puna. Uz podršku navijača verujem da ćemo izvući pozitivan rezultat.

Obe ekipe nastupaju sa nešto izmenjenim sastavima, pogoto Spartak Vojput koji je znatno podmladio ekipu. - Promenili smo veći deo ekipe i trenutno ipak pružamo zadovoljavajuće partije. Potrebno je vreme da se uigramo i pokažamo svoje pravu snagu. Partizan je takođe sezonu počeo sa izmenjenim sastavom, ali mislim da su očekivali bolji početak sezone. Sigurno dolaze u Suboticu sa namerom da osvoje bodove i umešaju se u borbu za plej of. Mi smo tu da odigramo što bolje, da odbranimo domaći teren i osvojimo dva nova važna boda i praktično trasiramo put uplej of. - rekao je Kosović i na kraju pozvao sve ljubitelje rukometa da dođu u Halu sportova i pruže im podršku.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search