Spartak Vojput dočekuje Crvenu Zvezdu

Sre, 07.12.2016 - 00:37 -- dejan.vukovic

Rukometaši Spartak Vojputa u sredu 7. decembra sa početkom od 19 časova dočekuju Crvenu Zvezdu, lidera na tabeli. Pred prvenstvenu pauzu "putari" imaju gust i težak raspored u kojem će za sedam dana odigrati tri teške utakmice. Nakon gostovanja Dinamu i poraza u poslednjim trenucima susreta predstoji im meč sa ekipom Crvene Zvezde, najozbiljnijim kandidatom za novog prvaka države. 

Trener Slaviša Laković ulogu favorita prepušta Crvenoj Zvezdi, ali očekuje dobru igru svojih momaka i povoljan rezultat. - Znali smo da nas očekuju tri teške utakmice u nizu za samo sedam dana. Gostovali smo drugoplasiranom Dinamu gde se nismo štedeli i gde nam je pobeda za jednu nijansu izmakla. Uspeli smo da se oporavimo psihički i fizički i sada nam predstoji duel sa Crvenom Zvezdom ekipom koja predstavlja poseban motiv za svakog igrača i ekipu. Naš cilj je da pružimo što je moguće bolju partiju. Zvezda je ove sezone pokazala da igra odličan rukomet i zasluženo se nalazi na prvom mestu. Samim tim ovaj meč predstavlja jedan veliki ispit za nas. Rekao sam već ranije da mislim da možemo da pariramo svakoj ekipi pa nadam se i Crvenoj Zvezdi. Očekujem jedan rezultatski neizvestan meč do samoga kraja, nadam se da ovaj put i sreća bude na našoj strani pošto nas je napustila u Pančevu. Nadam se dobroj utakmici i povoljnom rezultatu za nas.

Vukašin Rakocija ističe kvalitet protivnika i naglašava odakle preti najveća opasnost - očekujem čvrstu utakmicu sa jakom odbranom sa obe strane. Imamo dva nova igrača i mislim da smo sada pojačani posebno što se tiče odbrane. što se tiče Crvene Zbezde mislim da ćemo najviše problema imati na poziciji pivota i levog beka gde igra Mošić koji ima odličan odraz i dobar šut. Na njega moramo obratiti posebnu pažnju, kao i na pivote koji su jaki i imaju dobar stav. Ovom prilikom bih pozvao publiku da dođe u što većem broju, da nas podrži a mi ćemo se odužiti požrtvovanom igrom.

Novajlija Vladimir Bojanić za kratko vreme se odlično uklopio u ekipu, susret sa Crvenom Zvezdom očekuje sa velikim optimizmom. - Prezadovoljan sam dolaskom u Spartak Vojput, momci i trener su me odlično prihvatili i mislim da ću se vrlo brzo uklopiti u tim i sitem igre. nakon teškog meča u Pančevu očekuje nas duel sa ekipom Zvezde koja je lider na tabeli i pretenduje na šampionsku titulu. Međutim, mislim da i mi imamo svoje šanse u tom duelu. Očekujem da pružimo dobru igru i uz jaku odbranu i angažovanje svih pojedinaca ostvarimo povoljan rezultat.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search