Bez golova na Gradskom stadionu

Sub, 10.12.2016 - 23:12 -- dejan.vukovic

Spartak Ždrepčeva Krv  – Bačka 0:0

Subotica. Gradski stadion, gledalaca: oko 250. Sudija: Danilo Grujić. Crveni karton: Klisura u 50. minutu (Bačka). 

Spartak Ždrepčeva krv: Mirković, Stojković, Ćalasan, Radovanović, Anđić (78. Đokić), Kovačević (60. Krmar), Glavčić, Milić, Torbica, Ivanović (73. Farkaš),  Mudrinski

Bačka: Čupić, Galić, Đurić, Klisura, Bjeloš, Balabanović, Bajić, Švonja, Mojsilović (13. Trivunović), Luković (75. Milovac), Zečević (68. Jević)

Spartak ponovo nije uspeo da zabeleži pobedu pred svojom publikom. Subotičani su bili dominantniji, imali su nekoliko odličnih priika, propustili su da realizuju penal i da krunišu igrača više punih 40 minuta.

Spartak je zapretio u 8. minutu preko Mudrinskog koji je tukao sa ivice šesnaesterca, ali lopta odlazi pored gola.  Par minuta kasnije Milić prolazi po desnoj strani, upošljava Mudrinskog, koji ponovo loptu šalje pored stative. Gosti iz Bačke Palanke su pokušavali kontranapadima da ugroze golmana Mirkovića, međutim odbrana subotičana lako je rešavala sve situacije ispred svog gola. Polovinom prvog poluvremena nova prilika za plave golubove Milić je usposlio Mudrinskog koji se našao na par metara ispred gola uputio udarac, ali sa same gol linije loptu izbacuje Mladen Galić. Spartak je mao priliku i preko Ivanovića koji takođe ne uspeva da savlada golmana Čupića. 

Malobrojna publika je početkom drugog poluvremena prisustvovala uzbuđenjem na terenu. Igrao se 50. minut kada je Klisura nepropisno zaustavio Kovačevića u šesnaestercu a sudija Grujić je odbrambenom igraču gostujućeg tima pokazao crveni karton i dosudio jedanaesterac za Spartak. Loptu je uzeo kapiten Vladimir Torbica, međutim golman Stefan Čupić je prozreo nameru kapitena subotičana i loptu izbacio u korner.

Spartak je sa igračem više krenuo agresivnije u napad, ali su se gosti odlično branili. Domaćini su dobru priliku imali u 61. minutu, kada se stvorila gužva pred golom Bačke, Pokušali su Milić i Krmar, ali je golman Čupić bio uspešniji. Par minuta kasnije pokušao je Milivoj Krmar sa oko dvadeset metara, međutim ponovo je Čupić bio na visini zadatka. Imali su još par poluprilika fudbaleri Spartaka, ali bez konkretne završnice. 

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search