Bečej slavio u Subotici

Ned, 11.12.2016 - 00:11 -- dejan.vukovic

VK Spartak Prozivka - VK Bečej 7:9 (2:1,1:5,2:3,2:0)

VK Spartak Prozivka: Uzelac, Čongor, Bulajić 2, Ralić, Ćurčin, Horvacki A. 2, Goločorbin, Vučković, S. Horvacki 1, Katić, Tonković 1, Varkulja, Zeljković, Vekonj 1. 

VK Bečej: Bušić, Korovljev 2, Krstonišić, Naćuk 3, Dobožanov, Mesaroš 1, Kupreša 1, Velimirov, Živkov Andričin, Afanasijev, Drobina 1, Prkoslovački, Doroslovački.  

Mladi vateropolisti Spartak Prozivkje nisu uspeli da iznenade lidera na tabeli Prve B lige, ekipu Bečeja. Pružili su žestok otpor i uz malo sportske sreće mogli su ostvariti i povoljniji rezultat.

Dobro su otvorili meč subotičani, golovima Bulajića i Vekonja dobili su prvu četvrtinu sa 2:1. Bečej je tada zaigrao znatno agresivnije i sa jačim presingom na svakog igrača što nije odgovaralo domaćinima. Poravnao je Naćuk na 2:2 a prvu prednost gostima doneo je  Drobina u desetom minutu utakmice. Sa nova tri gola u nizu gosti su stigli do velike prednosti od 2:6. Nadu Spartak Prozivci doneo je Bulajić svojim drugim golom za 3:6 na poluvremenu.

Treći period pripao je Bečeju sa 3:2 sa čime su malu povećali razliku i u poslednji period ušli sa velikih 5:9. Nisu se predavali domaći, zaigrali su znatno bolje u odbrani i uz nekoliko odličnih intervencija golmana Uzelca zaustavili su sve napade Bečeja. Tonković je pet minut apre kraja smanjio na 6:9, usledila je prečka i promašen napad. Tri minuta pre kraja Spartak Prozivka je u poslednjim trenucima svog napada smanjio rezultat, sudija je prvo prihvatio gol, da bi na intervenciju delegata ipak poništio pogodak domaćina. Nakon nove dve odbrane subotičkog golmana Aleksandar Horvacki smanjuje i postavlja konačnih 7:9.   

 

  

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search