Fudbaleri Spartaka gostuju Partizanu

Sre, 14.12.2016 - 20:43 -- dejan.vukovic

Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u poslednjoj utakmici u ovoj kalendarskoj godini gostuju ekipi Partizana. Utakmica će se odigrati na stadionu Partizana u Beogradu u četvrtak, 15. decembra sa početkom od 16 časova. U prvom duelu na početku sezone subotičani su savladali Partizan u Novom Sadu, sada sledi nova utakmica i novo dokazivanje za fudbalere Spartak Ždrepčeve krvi.

Trener Andrej Černišov ulogu favorita prepušta domaćinu. - O Partizanu bih mogao da govorim satima, radi se o jednom od najorganizovanijih i najboljih klubova u Srbiji. Imaju mnogo kvalitetnih igrača i nalaze su u borbi za titulu u ovoj sezoni. Za nas će ovo biti dobra utakmica u kojoj ne treba dodatna motivacija za igrače. Fudbaleri u Srbiji čekaju duele protiv Partizana, Crvene zvezde i Vojvodine, u kojima su najkoncentrisaniji, i gde žele da se pokažu. U ovom momentu Partizanu moramo prepustiti ulogu favorita, a mi, ako želimo dobar rezultat, utakmicu moramo da odigramo ne kao da je poslednja u godini, nego kao poslednja u životu.

Subotičani su imali određenih problema sa igračima, pošto je nekolicina bila bolesna. Ipak svi će biti spremni za utakmicu i novo dokazivanje. - Zaboravili smo naš prvi ovosezonski meč protiv Partizana. Bila je to utakmica koju smo dobro odigrali i napravili dobar rezultat, ali to je bilo davno. Tada je trener Nikolić tek preuzeo Partizan, nije imao mnogo vremena da uklopi ekipu. Sada se Partizan nalazi u nizu dobrih rezultata, igraju bolje i organizovanije.- rekao je Černišov

Tagovi: 
Ličnosti: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search