Свечано отворене нове пумпе НИС-а у граду

Uto, 20.12.2016 - 17:20 -- nikola.tumbas
Otvaranje NIS pumpe Subotica 2
Otvaranje NIS pumpe Subotica 2

Компанија НИС свечано је пустила у рад модернизовану НИС Петрол бензинску станицу „Суботица 2“ на адреси Пушкинов трг бб, у присуству представника компаније и градских званичника.

Свечаном отварању присуствовали су Алексеј Черников, директор Блока Промет НИС-а и Богдан Лабан, градоначелник Суботице.

Нова НИС Петрол бензинска станица изграђена је у складу са савременим техничким стандардима, уз строго поштовање свих еколошких прописа.  Овај малопродајни објекат НИС-а опремљен је најсавременијом опремом и двостраним мултиплекс апаратима за точење горива, а осим висококвалитетног горива евро 5 стандарда домаће производње,  потрошачима је на располагању  и широк асортиман допунских производа, изврсна услуга као и богат избор кафе за понети.

Савремена НИС Петрол бензинска станица у Суботици једна је од пет бензинских станица које је компанија НИС отворила под својим препознатљивим триколорним брендом у последњем месецу 2016. године. У оквиру процеса модернизације своје малопродајне мреже, поред  новоотворене НИС Петрол бензинске станице „Суботица 2“,  НИС је на месту постојећих малопродајних објеката током децембра већ пустио у рад потпуно нове и савремено опремљене НИС Петрол бензинске станице „Суботица 4“, „Палић“, „Бачка Паланка“, као и „Чарли Чаплин“ у Београду. 

Поводом почетка рада нових НИС Петрол бензинских станица, компанија НИС је за своје потрошаче на новоотвореним малопродајним објектима припремила посебне погодности - промотивне цене горива „Ултра Д“ и БМБ98, као и поклон по избору за куповину од најмање 25 литара било које врсте горива.  

Пресс служба НИС-а

Tagovi: 
Autor teksta: 
Custom Search