Fudbaleri Spartaka započeli pripreme

Pon, 09.01.2017 - 17:31 -- dejan.vukovic

Po izuzetno hladnom vremenu fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi započeli su pripreme za nastavak sezone. Na prvom okupljanju trener Černišov je imao veliki broj igrača na raspolaganju pošto su uz standardne prvotimce pripreme započeli i najbolji omladinci iz kluba. 

Više o nastavku sezone izneo je predsednik kluba  Dragan Simović - Imamo dosta igrača na prvom okupljanju. Pozvali smo i one igrače koji su bili na pozajmicama u nižim rangovima takmičenja, ali i najtalentovanije dečake iz naše škole fudbala. Praksa nam je da uvek pozovome 7-8 igrača iz mlađih kategorija kako bi neko neko od njih možda postao prvotimac. Primer su Ćalasan i Krmar. Postoji interesovanje za nekoliko naših fudbalera, tu pre svega mislim na Mudrinskog, ali i na ostale koji će biti tema ovog prelaznog roka. Za sada je sigurno da Milić više nije naš igrač. Što se tiče dolazaka, sigurno će ovo biti vruć prelazni rok, a u svemu će nam pomagati novi sportski direktor Ljubiša Dunđerski. Za sada je izvesno da će nas pojačati dva mlada i perspektivna igrača, jedan iz Srbije a drugi iz inostranstva. Jedini cilj koji imamo je plasman u plej of.  Nećemo biti zadovoljni ako se to ne desi i sve što radimo mora ići u tom pravcu.

Andrej Černišov, šef stručnog štaba, istakao je da veliki minus nije preopreka za dobar i kvalitetan rad koji iočekuje fudbalere Spartak Ždrepčeve krvi - I prošle zime koja je bila hladna pripreme smo počeli u Srbiji. Uprkos tome ni jedan trening nismo propustili ni odložili, a sve planirano smo uspešno odradili. Trudićemo se da tako bude i ove godine. Kombinovaćemo rad u teretani i na terenu sa veštačkom travom. Dobro smo razumeli koji su ciljevi postavljeni pred nas i počinjemo već danas sa radom. Na Ohrid se selimo 27. januara gde ćemo odraditi dvonedeljne pripreme. Ima nekoliko igrača koji više nisu sa nama, nadam se da će se pojaviti i neki novi, a na nama je da uz dobar rad čekamo i dobre rezultate

Spartak pripreme počinje bez Andreja Mrkele, Budimira Janoševića Janoševića, Marka Jondića, kineza Čonga i ukrajinca Žuka koji su dobili slobodu da karijeru nastave u nekom drugom klubu.  

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search