Arena pobednik Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

Pon, 16.01.2017 - 00:34 -- dejan.vukovic

Pobedom ekipe "Arena" okončan je 44. Novogodišnji turnir u malom fudbalu. Arena je pred prepunom halom sportova savlada Lampone Meridian Realimpex sa ubedljivih 4:0 i zasluženo pored pobedničkog pehara osvojila nagradni ček od 400.000 dinara koji je kapitenu ekipe uručio Nemanja Simović, član gardskog veća zadužen za sport i omladinu. 

Finalni dan bio je bogat programom koji je započeo revijalnom utakmicom između selekcija fudbalskih trenera i fudbalskh sudija. Slavile su sudije sa 2:1 golom iz kumulativnog penala u poslednjim trenucima susreta.

Usledeo je meč za treće mesto između Česmer Invest i ekipe Vila Vesta Leteći Holanđani. Slavila je ekipa Česma Invest sa 2:0 a oba pogotka postigao je Lišćević. 

Pred veliko finale subotička publika je pozdravila mališane iz FK Arena i FK Spartak (2009 godište) koji su odigrali revijalnu utakmicu. Slavila je ekipa Arene pobedivši svoje vršnjake sa 2:0, golovima koje su postigli u drugom poluvremenu. 

FINALE: Lampone Meridijan Realimpex - Arena 0:4 (0:4)

Pre početka finalne utakmice muzički sastav Golden Trio iz Subotice odsvirao je himnu a za vreme zagrevanja još par numera iz njihovog repertoara. Mini koncert je bio u sklopu kulturne kampanje "Pazite na kulturu, kultura pazi na vas" Fondacije "Danilo Kiš". Golden Trio izvodi dela klasične i filmske muzike. Sastav čine mladi muzičari iz Subotice: Tamaš Kiš - prva violina, Akoš Pletl - druga violina, Adriana Županek - violončelo. 

Spektakularan početak utakmice uz predstavljanje svih igrača ipunu Halu sportova najavljivao je uzbudljivo veliko finale. Međutim igrači Arene brzo su rešili pitanje pobednika. Poveli su golom Lazarevića u 8. minutu da bi isti igrač, koji je ujedno bio proglašeni za najboljeg pojedinca celog turnira, osam minuta kasnije duplirao prednost svog tima. U 19. minutu iskusni Živić povećava na 3:0 da bi već u sledećem minutu svojim drugim golom donep prednost Areni od 4:0. Pokušali su fudbaleri Lamponea u nastavku susreta da smanje visoku prednost Arene.

Po završetku finalne utakmice podeljeni su pehari, medalje i vrednosni čekovi za tri prvoplasirane ekipe i proglađeni najbolji pojedinci. Pehar i medalje za treće mesto kao i ček na 50.000 dinara ekipi Česma Invest predao je predstavnik Auto Kuće Tasić, Filip Ilovac. Drugoplasiranoj ekipi Lampone Meridijan Realimpex, pehar, medalje i ček na 100.000 dinara dodelio je direktor JKP Stadion, Toth Robert. Na kraju pobednički ček od 400.000 dinara medalje i veliki prelazni pehar pobedničkoj ekipi Arena predao je Nemanja Simović, član gradskog veća zadužen za sport i omladinu.  

Proglašeni su i najbolji pojedinci turnira. Njima je priznanja dodelio Goran Marinković, generalni sekretar Sportskog Saveza Grada Subotice. Najbolji strelac turnira je Vesko Guberinić iz ekipe Lampone Meridijan Realimpex. Za najboljeg golmana proglašen je Nikola Joksimović, čuvar mreže pobedničke ekipe, koji je tokom celog turnira primio samo jedan gol. Najbolji igrač je Jovan Lazarević iz ekipe Arena. 

Autor teksta: 
Fotograf: 

Više o ovoj temi...

Poznati su finalisti 44. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu nakon današnjih odigranih polufinalnih utakmica. Za ovogodišnju titulu i pobednički ček od 400.000 dinara u finalu koje je na programu 15. januara sastaće se Arena i Lampone Meridijan Realimpex.

Arena - Česma Invest 3:0

Prvo polufinale odlučeno je već nakon deset minuta igre. Arena je golom Tepavčevića povela u prvoj minuti, da bi isti igrač samo tri minuta kasnije povisio na 2:0. U devetom minutu Lazić je postigao treći gol za Arenu i već tada rešio pitanje pobednika. Iskusna ekipa Arene nije ispuštala veliko vodstvo. Kontrolisali su utakmicu i do kraja imali još par prilika da povećaju prednost. Ekipa Česma Invest je stvorila tri dobre šanse a najbolju su propustili sredinom drugog...

detaljnije
Post date: Ned, 08.01.2017 - 22:00

Poznate su četiri ekipe koje nastavljaju takmičenje na Novogodišnjem turniru u malom fudbalu nakon četvrtfinalnih mečeva koje su večeras odigrane u Hali sportova. 

Puna hala ponovo je uživala u kvalitetnim utakmicama u kojima je došlo do prvog većeg iznenađenja. Iz daljeg takmičenja eliminisana je ekipa Kuća Zdravlja, prošlogodišnji pobednik koji je sa 5:2 poražen od ekipe Česma Invest.

Arena, jedan od prvih favorita turnira savladala je Siciliu sa 2:0 golovima Đurasovića i Tepavčevića. U narednom duelu Lampone Meridijan Realimpex je bio ubedljiv pobedivši mlade fudbalere Bečki valcer 2 sa 9:1. Četvrti polufinalista je ekipa Vila Vesta leteći holanđani koji su u uzbudljivoj završnici postigli dva gola i tako savladali ekipu Kraljevina Srbija sa 3:1.    

Rezulttai...

detaljnije
Post date: Sub, 31.12.2016 - 00:01

Na novogodišnjiem turniru u malom fudbalu počele su eliminacione utakmice. Odigrane su utakmice osmine finala, čiji pobednici takmičenje nastavljaju u petak 30. decembra kada će se odigrati četvrtfinalne utakmice.

U prva tri susreta favoriti turnira ostvarili su ubedljive pobede. Lampone Meridijan Realimpex, Arena i prošlogodišnji pobednik Kuća Zdravlja savladali su svoje rivale i prvi se plasirali među osam najboljih.

Velika borba do poslednjeg trenutka vodila se u četvrtom meču koji je završen pobedom Vila "Vesta" Leteći Holanđani sa 1:0, golom Ačanskog. U sledeća dva duela pobednik je rešen posle preokreta. Bečki Valcer 2 savladao je Ladno pivo sa 2:1 da bi najinteresantnije bilo u petom meču osmine finala gde su igrali Crvenka i Česma Invest. Povela je Crvenka golom...

detaljnije
Post date: Pet, 23.12.2016 - 23:28

Današnjim utakmicama završeno je takmičenje po grupama tako da su poznati svi učesnici osmine finala Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu. Nije bilo većih iznenađenja u dosadašnjem delu takmičenja tako da svi favoriti nastavljaju dalje takmičenje. 

Očekuje se izuzetno zanimljiva završnica turnira koji se nastavlja u petak 23. decembra utakmicama osmine finala od 15 časova. 

Rezultati tokom proteklog vikenda: 

Subota 17.12. 

  • Bečki valcer 2 - 194  15:2
  • Zlatni papagaj - Koale  7:0
  • Zavičajna zajednica R. Srpska - Prijatelji SRCEF   7:4
  • Ladno pivo - Lotos NFS     4:2
  • Došlov company - Aleksa Šantić      3:1
  • Dunav coop - Online shop akcijska roba   2:4
  • Spremo ciglana - Playbeks    14:2

Nedelja...

detaljnije
Post date: Ned, 18.12.2016 - 21:47

Novogodišnji turnir u malom fudbalu započeo je utakmicama po grupama. U protekla dva dana odigrano je ukupno deset utakmica u kojima su pojedine ekipe već pokazale svoj kvalitet.  Po prikazanim igrama očekuje nas kvaitetan turnir i velika borba za pobednički ček od 400.000 dinara.

Rezultati:

subota 03.12 

  • Bečki valcer 2 - FK "Solid"  5:4
  • Crvenka - Prijatelji SRCEF 15:0
  • Agrarpromet - Polovni automobili  3:1
  • Spremo ciglana - Institucija čardak  4:1
  • SK "Milenijum" - Gentlemen's club  2:2

nedelja 04.12

  • Došlov company  - Suboticatrans  2:0
  • Prosklad - Dunav coop  2:3
  • Sicilija - Zlatni papagaj  5:1
  • 194 - Kuća zdravlja  0:12
  • Prologis -...
detaljnije
Post date: Ned, 04.12.2016 - 15:52
Custom Search