Pokret Dosta je bilo počeo je prikupljanje potpisa za osnivanje stranke

Kategorija: 
Izvor: 

Osnivačka skupština održaće se u poslednjoj nedelji januara, a za drugu subotu februara zakazana je prva skupština stranke Dosta je bilo. Verujemo da će ove godine biti raspisani još jedni vanredni parlamentarni izbori jer premijer, osim samog sebe, nema drugog kandidata za predsedničke izbore. Velika skupština stranke biće početak predizborne kampanje za izbore na kojima ćemo pobediti vladavinu jednog čoveka da bi Srbija preživela. Pokret “Dosta je bilo” je zbog svog jasnog programa i doslednosti principima postao lider opozicije po podršci koju mu građani daju. Podrška stabilno raste. Od izbora do danas je više nego udvostručena. Iscrpeli smo potencijal volonterskog pokreta na republičkom nivou i želimo da budemo više od protesta protiv trulog sistema. Prerastamo u stranku sa ciljem da pobedimo na izborima, promenimo Srbiju i napravimo zdrav sistem. Pokret “Dosta je bilo” je nastao kao udruženje 27. januara 2014. godine. Te godine nam je poverenje ukazalo 2,1% građana. Dve godine kasnije osvojili smo poverenje 6,02% građana i postali parlamentarna politička organizacija. Danas, nakon tri godine od osnivanja i pola godine od ulaska u Skupštinu uživamo poverenje preko 15% građana. Vreme je da “Dosta je bilo” preraste u stranku.
Političke stranke su potrebne svakom društvu. Samo ne uništiteljske i parazitske. Srbiji je potrebna nova politička scena. Nova levica. Novi centar. Nova desnica. Novi ljudi i nova pravila igre. Pokret “Dosta je bilo” prerasta u političku stranku centra. Pobedićemo na izborima i jednom za svagda napraviti od Srbije zemlju u kojoj se rado i lepo živi.

Prikupljanje potpisa u Subotici organizovano je u utorak 17. I sredu 18. Januara od 14 do 20 sati. Čekamo vas u ulici Vase Stajića 7 (ugao Vase Stajića i Đure Đakovića).

GO Pokreta Dosta je bilo Subotica

Custom Search