U nedelju u Klein house akcija povodom međunarodnog dana slagalica

Kategorija: 

„HAJDE DA SE SLOŽIMO“

AKCIJA POVODOM MEĐUNARODNOG DANA SLAGALICA

29. 01. 2017. - Klein house – Subotica

Pazl Svet Srbija u saradnji sa  španskom kompanijom EDUCA Borras, priprema celodnevnu zabavu povodom Međunarodnog dana slagalica. Manifestacija će okupiti preko 50 učesnika svih generacija,. Ovo je prvi put da se ovaj praznik igre obeležava u Srbiji. Grad – domaćin Manifestacije 2017. je Subotica.

Međunarodni dan slagalica ustanovljen je 1995. godine i od tada se obeležava širom sveta a ciljem da promoviše pravo na i gru, slagalice kao sjajno terapijsko, relaksaciono sredstvoi kao takmičarsku disciplinu.

 

Manifestacija u Srbiji će biti obeležena na sledeći način:

Klein house počinje u 12 časova, a završava u 23 časa i obuhvata – kolažni porodični program sa kreativnim radionicama za decu i ekipno takmičenje u slaganju slagalica po grupama.

Prijava ekipa za takmičenje je u toku a broj stolova ograničen, zato požurite!

Ulaz je slobodan.

O propozicijama takmičenja i načinu prijavljivanja možete se informisati na facebook stranici Pazl Svet Srbija.

*

O Organizatoru manifestacije:

Pazl Svet Srbija je udruženje filantropske orjentacije osnovano 2015. godine, koje okuplja ljubitelje slagalica svih generacija. Aktivnosti naše organizacije su javne i tematski društveno angažovane, a osmišljavamo ih sa ciljem da igrom animiramo zajednicu i skrenemo pažnju javnosti na važna društvena pitanja i probleme.

Tagovi: 
Custom Search