Andrea Vaci - Priznanje za mene je priznanje za naš grad

Uto, 24.01.2017 - 15:32 -- nikola.tumbas

Od početka rada Medija centra u stalnoj sam komunikaciji sa Andreom Vaci i njenim saradnikom u pres centru Milanom Aleksićem i poznajem njihov rad, tako da je saopštenje koje je stiglo juče, potvrda njenog kvalitetnog rada koji obavlja od početka rada press centra.

Tako da sam je zamolio da kaže ukratko o ovom priznanju i kako je došlo do njega.

 - Dozvoli mi da se, pre svega, zahvalim Međunarodnoj komisiji, žiriju,  Međunarodnom organizacionom odboru PRO PR konferencije na priznanju.

Čestitam svim dobitnicima PRO PR Awards koji su svojim znanјem, radom i predanošću doprineli razvoju profesije. Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što je ovo priznanje pripalo gradu Subotici koji već godinama unazad neguje profesionalan odnos sa javnošću i medijima.

Iako se ovo priznanje dodeljuje pojedincima, smatram da je ono rezultat dugogodišnjeg timskog i posvećenog rada i da ono ne pripada samo meni, već Medija-centru grada Subotice, odnosno svima nama koji smo na vreme prepoznali važnost i moć komunikacije. 

O rezultatima možda najbolje govore brojke: od 2009. godine, kada su otvorena vrata tadašnjeg City press room-a, a danas Medija-centra, poslato je više od 4000 informacija, obaveštenja, poziva, najava, saopštenja, i konkursa. Održano je i više od 700 konferencija za novinare.

Tokom minulih osam godina Medija-centar je svakodnevno bio na usluzi novinarima, obezbeđivao adekvatne sagovornike iz Gradske kuće, promovisao brojne kulturne manifestacije/festivale, sportska dešavanja i aktivnosti Grada.

Svega toga, naravno, ne bi bilo da svojevremeno grad Subotica nije na ovakav način omogućio nesmetan rad Medija-centra.

Zahvalna sam na ukazanom poverenju da održavam, razvijam i unapređujem odnose s javnošću kao i sa novinarima, dopisnicima, medijskim kućama u lokalu i regionu, raznim agencijama koje su kroz kvalitetnu i korektnu saradnju doprinele blagovremenom informisanju građana do kojih svakodnevno stižu informacije na srpskom, mađarskom i hrvatskom jeziku, a čiji je rezultat ovako vredno međunarodno priznanje.

Zahvalna sam i ljudima koji vode Suboticu, članovima Gradskog veća, sekretarima i šefovima službi Gradske uprave, Prevodilačkoj i Službi protokola, kao i kolegi sa kojim radim u Medija-centru, što su mi omogućili i pomogli da svoj posao obavljam savesno i profesionalno.

Meni će biti posebno zadovoljstvo i radost da u aprilu ove godine preuzmem ovu nagradu i donesem је kući, gradu Subotici – Medija-centru,  svima nama.

Na kraju, citirala bih Danijela Koletića, predsednika Organizacionog odbora PRO PR konferencije, koji kaže „da se priznanja dodeljuju osobama koji dugi niz godina s puno ljubavi, truda i znanja aktivno promiču važnost odnosa s javnošću kao profesije koja uvelike utječe na razvoj društvenih situacija”. U ovim njegovim rečima ja se, iskreno, i najviše prepoznajem!

*

Čestitke Andrei za uspeh (Subotica.info) - Nadamo se da će rukovodstvo grada, na dalje, znajući da sada ima priznatog stručnjaka u svom domenu da još bolje iskoristi tvoje iskustvo u daljem radu gradske samouprave.

Tagovi: 
Ličnosti: 
Custom Search