Fudbaleri Spartaka uverljivi protiv Proletera

Sre, 25.01.2017 - 16:48 -- dejan.vukovic

Spartak Ždrepčeva krv – Proleter 5:0 (1:0)

Teren sa veštačkom travom na Gradskom stadionu u Subotici. Sudije. Čapo Kristijan. Pomoćnici: Olajoš Nađ Matija i Rajković Dušan. Strelci: Ivanović 10., Nikolić 55., Abaz 59., Glavčić 75. i Krmar 83. minut

Spartak Ždrepčeva krv: Jović, Stojković, Kerkez, Radovanović, Bašanović, Kovačević, Anđić, Ivanović, Glavčić, Savković, Mudrinski. Igrali još: Ostojić, Dokić, Krmar, Torbica, Abaz, Pantić, Tomović, Nikolić, Đokić.

Proleter: Elesin, Vukaljević, stojšić, Nikolić, Todorović, Ilić, Karanov, Milićević, Mirosavljev, Grgić, Haoran. Igrali još: Šurlan, Kidera, Kremenović, Karać, Žigić, Bošković, Željković, Stoisavljević, manojlović, Lončar i Vujković.

Fudbaleri Spartaka postigli su pet golova u poslednjoj pripremnoj utakmici pred polazak na Ohrid gde će od petka 27. januara nastaviti sa pripremama za nastavak sezone.

Trener Černišov je i u ovoj utakmici fudbalerima pružio šansu da zaigraju po 45 minuta. U prvom delu subotičani su imali puno prilika ali je samo jedn alopta odsela u mreži protivnika, da bi u nastavku susreta iskoristili svoj ešanse i stigli do ubedljivog trijumfa.

Poveli su Golubovi u 10. minutu kada je Anđić odlično pronašao Ivanovića na suprotnoj levoj strani, koji nije puno oklevao, preciznim udarcem loptu šalje u mrežu tik uz stativu. Nastavili su subotičani sa napadima. U 19. minutu Ivanović prolazi po desnoj strani loptu upućuje pred gol gde se ispred Mudrinskog našao golman Elesin i tako ačuvao svoj gol. Nakon pola sata igre pokušao je Savković na asistenciju Kovačevića, međutim sa gol linij eloptu izbija Nikolić, igrač Proletera. Gosti su najbolju priliku imali šest minuta kasnije kada je nakon kornera lopta u gužvi pred golom Spartaka došla do Ilića čiji šut glavom n agol liniji zaustavlja Đokić. 

U nastavku susreta subotičani su maksimalno iskoristili svoje prilike. Nikolić je u 55 minutu udvostručio prednos a samo par minuta kasnije novajlija Abaz upisao se u listu strelaca. Petnaest minuta pre kraja Glavčić povećava na 4:0, a konačan rezultat postavlja najbolji igrač na današnjoj utakmici Milivoje Krmar koji je upisao dve asistencije i postigao gol u 83. minutu. 

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search