Pet medalja stonotenisera na Prvenstvu Vojvodine

Sre, 25.01.2017 - 23:41 -- dejan.vukovic

Proteklog vikenda Bečej je bio domaćin pojedinačnog prvenstva Vojvodine u stonom tenisu u kategoriji mladji kadeti, juniori i seniori na kojem su takmičari Spartaka tokom dva dana osvojili ukupno 5 medalja (3 zlatne i 2 bronzane ).

Juniori Spartaka nastupili su sa 4 takmičara koji su osvojili dve medalje. Bognar Bence je u paru sa Fenjveši Florijanom (Ada) postao prvak Vojvodine u parovima dok je Mihalovič Dominik zajedno sa Mršić Strahinjom iz Kikinde osvojio 3 mesto. Juniore Spartaka u Bečeju vodio je trener: Gavrilović Mirko.

Rezultati juniora Spartaka u Bečeju:

  • Pojedinačno: Bognar Bence 5-8 mesta, Mihalovič Dominik 5-8 mesta, Andrašić Luka i Marković Jovan nisu prošli grupu.
  • Parovi: Bognar Bence/Fenjveši Florijan Ada. 1 mesto, Mihaloviš Dominik /Mršić S. , Kikinda 3 mesto, Andrašić Luka/Marković Jovan 9-16 mesta.

Drugi dan takmičenja u nedelju 22. januara sledio je nastavak takmičenja u konkurencij mlađih kadeta i seniora. Među mlađim kadetima do 12 godina takmičari Spartaka osvojili su dve medalje. Čokić Aleksandar i Stojan Kiš Lehel su u konkurenciji parova osvojili 1 mesto, dok je drugu medalju osvojio Stojan Kiš Lehel zauzevši treće mesto. Podbacioje prvi favorit i nosioc turnira Čokić Aleksandar koji se plasirao od 5-8 mesta.

U  Bečeju bilo je održano i pojedinačno prvenstvo Vojvodine za seniore na kojem su takođe učestvovali i seniori Spartaka. Par Halas Kristijan i Takarič Robert su u konkurenciji parova osvojili 1 mesto i zlatnu medalju. Rezultati ostalih parova su bili sledeći: Bognar Bence /Fenjveši Florijan 9-16,  Mihalovič Dominik / Stančević Aleksandar 9-16

Rezultati u pojedinačnoj konkurenciji: Halas Kristijan 5-8 (bio nadomak medalje), Takarič Robert 16-32, Bognar Bence 16-32, Mihalovič Dominik nije prošao grupu.

Treba naglasiti da su se takmičari Spartaka na pojedinačnom prvenstvu Vojvodine posebno istakli u parovima gde su osvojili sve tri zlatne medalje, 1 mesto kod mladjih kadeta, juniora i seniora ,dok su pojedinačno mogli da osvoje jos nekoliko medalja. Mladje kadete i seniore Spartaka su vodili treneri: Gavrilovic Mirko i Brstina Branko.

 

Tagovi: 
Ličnosti: 
Custom Search