Predstavljeni stipendisti u FK Spartak Ždrepčeva krv

Čet, 16.02.2017 - 16:46 -- dejan.vukovic

Direktor fudbalskog kluba Spartak Ždrepčeva krv, Dragan Đorđević predstavio je nove stipendiste kluba, igrače koji su se svojim kvalitetom i zalaganjem nametnuli i samim tim se izborili da budu na pripremama sa prvim timom u Ohridu.  

Predstavljeni su Boško Gajić (1996. godište), Bogdan Stamenković (1998.) i Marko Pantić (1998.), ugovor je potpisao i Predrag Medić (1998.), koji je već na pozajmici u Omladincu iz Novih Banovaca.

Dragan Đorđević je istakao da klub nastavlja sa tradicijom da iz sopstevenog pogona afirmišu mlade igrače koje uključuju u prvi tim. Primer za to su Ivanović, Ćalasan, Krmar, ali i mnogi drugi. Momcima je poželeo puno sreće i da se što pre nametnu stručnom štabu prvog tima. 

Boško Gajić igra na poziciji desnog beka - Hvala svima u Spartaku na ukazanom poverenju, drago mi je što sam postao član ovog kluba i nadam se da ću opravdati očekivanja. Na mojoj poziciji trenutno veoma uspešno igra Aranđel Stojković, pa je na meni da vredno radim i treniram i tako čekam svoju šansu.

Marko Pantić igra na poziciji zadnjeg veznog - Igrao sam na pripremnim utakmicama, i nadam se da sam ispunio očekivanja stručnog štaba. Prvo kolo je već u nedelju, igramo protiv Vojvodine, a nadam se da ću biti među 18 igrača koji konkurišu za sastav tima za taj meč.

Napadač Bogdan Stamenković treniraće sa prvom timom a biće ustupljen na dvojnu registraciju najastarijem klubu u zemnlji, FK Bačka 1901 - Drago mi je zbog potpisivanja stipendijskog ugovora, to je dobar znak da u Spartaku računaju na mene, a ja sam tu da sačekam svoju šansu i da se dokažem. Naravno, u Subotici trenutno ima dosta iskusnijih napadača od mene, ali se nadam da će u bliskoj budućnosti biti prilike i za mene. 

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search