Deset uspešnih godina rada kompanije JOVISTE

Sre, 01.03.2017 - 22:43 -- nikola.tumbas

Kompanija Joviste d.o.o., koja se bavi proizvodnjom i prodajom aluminijumskih i PVC prozora i vrata, privukla je našu pažnju nesvakidašnjim načinom na koji je proslavila desetogodišnjicu uspešnog poslovanja.

 

U prilogu je saopštenje koje je prosleđeno medijima

Očekivali biste proslavu uz muziku i dobru hranu po kome je naša Vojvodina poznata, a vlasnik Siniša Mišanović odlučio je da okupi svoje poslovne partnere i prijatelje kompanije i prezentuje osnove redefinisane strate-gije, planove daljeg razvoja, a pre svega uz prisustvo eminentnih stručnjaka edukaciju o energetskoj efikasnosti PVC stolarije i zašto je ona značajna.

„Desetogodišnjica poverenja naših potrošača mogla bi se definisati kao prelomni trenutak kada smo zastali, redefinisali našu misiju i viziju i krenuli na jedno sasvim novo putovanje, putovanje koje će nas odvesti na mesto gde želimo da budemo. Na sam vrh“, istakao je na samom početku vlasnik Jovista, gospodin Mišanović.

„Godina 2017. mogla bi se nazvati godinom “Otvorenih vrata” u našoj kompaniji, ovo je godina naše prekretnice. Imamo jaku maštu, izgradili smo snažnu veru, još nam preostaje da to i realizujemo“, sa puno optimizma nastavlja gospodin Mišanović.

Kompanija Joviste započela je proces profesionalizacije, jačanjem menadžmenta, izgradnjom tima, i to ne tima običnih ljudi, već kako su istakli, tima smelih, hrabrih, predanih i odvažnih ljudi. Onih koji su spremni da uče. Zato i ne čudi što su se među glavnim predavačima našli eminentni stručnjaci i poznavaoci ove tematike, a tu je i tim koji je angažovan u procesu uvođenja Integrisanog sistema menadžmenta, a sve sa ciljem izgradnje stabilnih i kontrolisanih procesa, koji će omogućiti i stabilnost kvaliteta proizvoda.

„Angažovali smo tim profesionalaca koji su nam pomogli da izradimo plan aktivnosti, uradili smo prvi biznis plan za ovu godinu, napravili novu organizaciju, primili nove kadrove, na pragu smo sertifikacije četiri sistema kvalite-ta, ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001 i ISO 50001. Učinili smo velike korake kako bismo unapredili svoje poslovanje, a sve sa željom da naš kupac dobije vrhunski kvalitet proizvoda“.

Sve što je prethodnih godina urađeno, imalo je za cilj stvaranje čvrstih temelja za ono što ova kompanija plan-ira da postigne u budućnosti. U 2016. godini uloženo je preko 500,000 eura u modernizaciju proizvodnje, automatizovanu liniju CAD-CAM, koja može da izbaci i do 80 otvora za 8 sati.

Svi ovi napori svrstaće Joviste u kompaniju odanu svojoj sredini, svojim zaposlenima, što na kraju direktno utiče na stabilan odnos sa kupcima. Jer kako smo čuli na predavanju, Joviste izborom kvalitetnih repromaterijala, preventivno čuva budžet i zdravlje, a time i novac svojim klijentima.

Za kraj, istakli su da je ovo samo početak, da će biti novih obuka, edukacija, a za jesen ipak će biti proslave uz iće i piće, sa zadovoljstvom je istakao vlasnik.

Custom Search