Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Nastavka saradnje sa Zhongnan Univerzitetom ekonomije i prava iz Kine

Pon, 13.03.2017 - 08:53 -- tomislav.dedovic

U okviru dugogodišnje saradnje između Ekonomskog fakulteta u Subotici, Univerzitet u Novom Sadu i Fakulteta za javne finansije i poreze, Zhongnan Univerziteta ekonomije i prava iz Wuhana, NR Kina, dana 12 marta 2017. godine u poseti Ekonomskom fakultetu u Subotici je boravila šestočlana visoka delegacija iz NR Kine na čelu sa Yao Li, prorektorkom Zhongnan Univerziteta ekonomije i prava iz Wuhana.

Tom prilikom svečano je uručena plaketa o osnivanju Kineskog centra za istraživanje raspodele dohotka i potpisan sporazum o saradnji od strane pomenute prorektorke i dekana Ekonomskog fakulteta u Subotici Prof.dr Aleksandra Grubora. Time je ukazana velika čast Ekonomskom fakultetu u Subotici i Univerzitetu u Novom Sadu, imajući u vidu da isti oblik saradnje Zhongnan Univerzitet ekonomije i prava ima i sa renomiranim univerzitetima u svetu poput Michigan State University, USA, Cardiff University, UK i University of South Queeensland, Australia.

Ličnosti: 
Autor teksta: