Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Repertoar Eurocinema za period od 16.03. do 22.03.

Uto, 14.03.2017 - 13:49 -- nikola.tumbas

 

Animirani film: USKRŠNJI ZEKA / Rabbit School (Nemačka, 2017)

Sinhronizovan!

 

Raspored prikazivanja:

18. i 19. mart u 11h

Cena karte: 200 dinara

 

Režiser: Ute von Münchow-Pohl

Žanr: animirani, porodični film

Dužina trajanja filma: 79 min

 

Maks, mudri gradski zec, zarobljen je u školi za zečeve, skrivenom mestu na kojem krzneni mališani od porodice lukavih lisica kriju navažniju od svih dragocenosti – Uskršnje jaje.

 

Uz pomoć ljupke Emi i zahvaljujući lekcijama madam Hermione, stručnjaku borilačkih, ali i životnih veština, Maks ovladava moćima magije kako bi uz pomoć prijatelja spasio Uskrs i shvatio značaj ljubavi, porodice i tog radosnog praznika. Ali, da li će u tome uspeti?

Animirani porodični film “Uksršnji Zeka” snimljen je po romanu “Škola za zečeve” iz 1924, sa ciljem da mališanima novog milenijuma na zanimljiv i moderan način prenese poruku staru skoro čitav vek – pod ovim Suncem ima mesta za sve.

 

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=Pj9Q-uTbpz8

 

 

Film: LEPOTICA I ZVER 3D / Beauty and the Beast (SAD; 2017)

Sinhronizovana i titlovana verzija!

 

Raspored prikazivanja:

16-22. mart u 17h - Sinhronizovana verzija!

16-22. mart u 19.15h - Titlovana verzija!

Cena karte: 350 dinara

 

Glumci: Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Josh Gad, Ian McKellan, Emma Thompson

Režiser: Bill Condon

Dužina trajanja filma: 132 min

Žanr: fantazija

 

Diznijeva „Lepotica i zver“ je igrana adaptacija animiranog klasika koja likove iz ove bajke preoblikuje za modernu publiku, ali ostaje verna originalnoj muzici i dopunjuje je s nekoliko novih pesama.

„Lepotica i zver“ je bajkovita priča o putovanju Bele, pametne, lepe i nezavisne mlade žene koju je zarobila zver u zamku. Uprkos strahu, ona će se sprijateljiti sa začaranom poslugom zamka i naučiće da prevaziđe odvratnu spoljašnjost zveri i shvatiće da se dobrodušni pravi princ nalazi unutra. U filmu igraju Ema Votson u ulozi Bele, Den Stivens u ulozi Zveri, Luk Evans u ulozi Gastona, zgodnog, ali površnog seljaka koji zavodi Belu, oskarovac Kevin Klajn u ulozi Morisa, Belinog ekscentričnog oca, Juan Mekgregor u ulozi Lumijera, svećnjaka, nominovan za Oskara Stenli Tuči kao Kadenza, cimbal, šestostruka dobitnica nagrade Toni, Odra Mekdonald u ulozi madam De Garderob, ormara, nominovan za Oskara Ian Makelen kao Kogsvort, sat iznad kamina i dvostruka dobitnica Oskara Ema Tomson u ulozi čajnika, gđe Pots.

 

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=wA3Nzqx5mM8

 

 

 Domaći film: REKVIJEM ZA GOSPOĐU J. (Srbija, 2016)

 

Raspored prikazivanja:

16-22. mart u 21.30h

Cena karte: 200 dinara

 

Režija: Bojan Vuletić

Uloge: Mirjana Karanović, Srđan – Žika Todorović, Boris Isaković, Jovana Gavrilović, Mira Banjac, Danica Nedeljković

Žanr: crna komedija

Trajanje: 93 min.

 

Nagrade i festivali: BEOGRADSKI POBEDNIK za najbolji film - FEST 2017, Nagrada za najbolju režiju i scenario - FEST 2017, Takmičarska selekcija Panorama - Berlinale 2017

 

Gospodja J, skromna sredovečna žena i bivša administrativna službenica, odluči da: opere sudove, ode u prodavnicu, pronadje stari porodični pištolj. Njime će se ubiti, na godišnjicu kada je umro njen muž. Za 5 dana.

 

Gospodja J je odlučila da završi sve svoje privatne i administrativne poslove da bi se ubila onako kako želi i ostavila svoju porodicu obezbedjenu. Ali da bi sve to započela potrebna joj je samo jedna overena potvrda – uverenje o radnom stažu za poslednjih 20 godina. U Zemlji koja upravo prolazi kroz tranziciju i sveobuhvatnu reformu administracije, to će biti jako komplikovano. Jer živeti u tranziciji je komplikovano. Umreti je još komplikovanije...

 

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=2vpjsHHGYvE

 

Mesto održavanja: 
Vrsta događaja: 
Vreme održavanja - početak: 
Čet, 16.03.2017 - 13:45
Vreme održavanja - kraj: 
Sre, 22.03.2017 - 20:45
Kategorija: