Očekuje nas bogat sportski vikend

Pet, 17.03.2017 - 00:08 -- dejan.vukovic

Predstojećeg vikenda ljubitelji sporta u Subotici će imati prilike da prate puno sportskih dešavanja.

Bogat sportski vikend započinje u petak 17. marta i to duplim programom u Hali sportova. U 17 časova muški odbojkaški klub Spartak dočekuje ekipu Toplički vitezovi. Subotičani se nalaze na drugom mestu koje vodi u baraž za dopunu Super lige u narednoj sezoni. Takođe u petak 17. marta rukometaši Spartak Vojputa od 19:30 dočekuju ekipu Šamot 65. Meč važan za subotičke rukometaše pošto su kao i njihovi protivnici obezbedili plasman u plej of, a bodovi iz ove utakmice se prenose u dalje takmičenje u borbu za prvaka države.

U subotu 18. marta Subotica i rvački klub Spartak će biti domaćini drugog Kupa u rvanju grčko rimskim stilom za seniore. Rvačko takmičenje održaće se u Hali sportova sa početkom od 11:30 časova. Na Gradskom stadionu fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi će u okviru 27. kola Super lige dočekati Borac iz Čačka. Utakmica se igra u subotu 18. marta sa početkom od 14 časova. Važan meč za fudbalere Spartaka koji se nalaze u borbi za plej of. Sportska subota završava se košarkaškim derbijem. MKK Spartak će od 19 časova u Hali sportova ugostiti ekipu Dinamika koju predvodi iskusni trener Muta Nikolić. Subotički košarkaši se trenutno nalaze nalaze na četvrtom mestu koje ih vodi u Super ligu, pobedom bi bili veoma blizu svom zacrtanom cilju.  

U nedelju 19. marta u prepodnevnim časovima održaće se turnir kadetskih rukometnih ekipa u orgnizaciji RK Spartak Vojput. Takmičenje će biti održano u Hali sportova od 9 do 13 časova. Bogat sportski vikend završava se revanš utakmicom četvrtfinala plej ofa između ŽOK Spartak i Jedinstva iz Stare Pazove. U prvoj utakmici koja je odigrana u sredu Jedinstvo je bilo ubedljivo i slavilo sa 3:0. Golubice će pred svojom publikom pokušati da naprave iznaneđenje i dođu do izjednačenja u seriji. Utakmica s eigra u Hali sportova u nedelju 19. marta sa početkom od 18 časova.   

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search