Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Teatar u pelenama - Pelenkás szÍnház

Sre, 19.04.2017 - 14:10 -- darko.kovacevic

Subota, 22. april u 17h

TEATAR U PELENAMA / PELENKÁS SZíNHÁZ: Prljalica–Kupalica / Maszatoló–Pancsoló

Predstava za decu od prve do 4 godine (1-4 éves korig)

Reditelj: Branislav Trifković

Igraju: Kočiš Endre, Danka Balać, Vereš Imelda i Branislav Trifković.

Predstava je višeslojna i namenjena je bebama od 1 do 4 godine i njihovim roditeljima, a izvodi se dvojezično, na srpskom i mađarskom. Reditelj je inspiraciju pronašao u svojoj porodici i u vaspitanju svog deteta.

Predstava je stvorena sa željom da kroz pokret, ples, muziku, dodir i vizuelne efekte u kamernom ambijentu pozorišne scene stimuliše percepciju najmlađe publike i interakciju sa njom. U prvom delu predstave roditelji dete uče kako da sadi i neguje biljke, kako treba da se ponaša prema životinjama, a koriste se reciklirani materijali koji podstiču svest o ekologiji i zdravijem životu. U Kupalici, drugom delu predstave, scena se pretvara u jedno veliko kupatilo u kome se kroz ples i igru vodi računa o higijeni, a proces kupanja postaje omiljena detetova zabava.

U predstavi je korišćen muzika benda The Tiger Lillies, a glasove su snimili Otmar Hegediš i Gal Elvira. Trajanje predstave je 25 minuta, a broj mesta je ograničen.

Vrsta događaja: 
Vreme održavanja - početak: 
Sub, 22.04.2017 - 17:00
Vreme održavanja - kraj: 
Sub, 22.04.2017 - 18:00
Kategorija: