Humanitarni program „Na krilima konja“ - nastup dece

Ned, 23.04.2017 - 21:51 -- vanja.vidakovic
Kolekcija članaka: 

Humanitarni program „Na krilima konja“ u organizaciji udruženja „EduProF“ je održan 23. aprila 2017. godine u Dečjem pozorištu u Subotici. U programu je nastupilo oko 280 dece koja pohađaju programe „First step“, „Školica plesa“ i „Logiko“.

Pod istoimenim nazivom raspisan je i likovni konkurs. Žiri je izbarao najmaštovitije radove čiji su autori: Stela Baić, Natalia Pap, Lana Keser, Maša Milić, Anja Odri i grupa dece iz predškolske ustanove iz Aleksinca. Svim učesnicima konkursa uručene su nagrade i zahvalnice.

Sakupljeni dobrovoljni prihod biće uručen porodicama kojima su neophodna sredstva za tretmane kojima se pospešuje psihofizički razvoj i zdravlje dece.

Udruženje se zahvaljuje svim učesnicima programa, volonterima i publici koji su svojim angažovanjem doprineli da SVET BUDE SREĆNIJE MESTO ZA DETINJSTVO.

Tekst: Violeta Vrcelj Odri

Fotograf: 

Više o ovoj temi...

Humanitarni program „Na krilima konja“ u organizaciji udruženja „EduProF“ održan je danas u Dečijem pozorištu. Na konkurs pod sloganom „Na krilima konja“  pristigli su dečiji radovi. Od pristiglih radova žiri je izbarao najmaštovitije radove čiji su autori: Stela Baić, Natalia Pap, Lana Keser, Maša Milić, Anja Odri i grupa dece iz predškolske ustanove iz Aleksinca. Svim učesnicima konkursa uručene su nagrade i zahvalnice.

Post date: Ned, 23.04.2017 - 21:21
Custom Search