Da li je ovo leto ono koje će tebi promeniti život?

Kategorija: 
Izvor: 

AIESEC - najveća organizacija vođena od strane mladih, ovog leta pruža svim studentima i mladim ljudima da otputuju u inostranstvo, krenu u nezaboravnu avanturu i steknu praktično iskustvo koje će ih izdvojiti iz mase.

Ovog aprila AIESEC održava završni događaj za sve zainteresovane, gde će predstaviti programe internacionalnih praksi za leto pod nazivom Globalni Volonter.

Prezentacija će se održati 26.aprila u 18h, na Ekonomskom fakultetu u Subotici sa ciljem da se mladi upoznaju sa mogućnostima u vidu volonterskih praksi koje ih očekuju širom sveta i koje mogu da im budu korisne kako u svom ličnom, tako i profesionalnom razvoju. Gosti na samom događaju biće i studenti koji su se nedavno vratili sa prakse i koji u potpunosti mogu da prenesu svoje iskustvo.

Globalni Volonter je program volonterskih praksi u inostranstvu gde se studentima pruža mogućnost da kroz 6-8 nedelja rada na društveno-odgovornim projektima, poput rada sa decom u školama i vrtićima i raznim kulturološkim projektima, upoznaju ljude iz čitavog sveta, upoznaju sa radom i životom u drugoj kulturi i učine svet boljim mestom za život.

Svi zainteresovani mogu da se prijave na prezentaciju putem sledećeg linka - https://podio.com/webforms/18273079/1228175 .

Više informacija možete pročitati i na AIESEC facebook stranici - https://www.facebook.com/AIESECinserbia/?fref=ts ili na oficijalnom sajtu - http://aiesec.org.rs/mladi/

Tagovi: 
Custom Search