Repertoar Eurocinema za period od 27.04. do 03.05.

Uto, 25.04.2017 - 21:04 -- nikola.tumbas

BIOSKOP EUROCINEMA 1. MAJA NEĆE RADITI!

 

Animirani film: MALI ŠEF 3D / The Boss Baby (SAD, 2017)

Sinhronizovano!

 

Raspored prikazivanja:

27-28. april u 17h

29-30. april u 11h i 17h

02-03. maj u 17h

Cena karte: 350 dinara

 

Glumci: Alec Baldwin, Steve Buscemi, Lisa Kudrow, Jimmy Kimmel

Režiser: Tom McGrath

Dužina trajanja filma: 98 min

Žanr: animirani, komedija

 

Mali šef je urnebesno univerzalna priča o tome kako dolazak nove bebe utiče na porodicu. Ispričana iz ugla jednog nepouzdanog naratora, maštovitog sedmogodišnjeg Tima.

Tim je bio centar univerzuma svojih roditelja sve do trenutka dok se nije pojavi ON, novi član njihove porodice koji nosi odelo i aktovku. Ljubomoran na svog novog brata kreće u misiju da povrati pažnju svojih roditelj i saznaje da njegov brat i nije baš običan dečak.

 

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=LPiznxWeKvQ

 

 

Domaći film: KOZJE UŠI (Srbija, 2017)

 

Raspored prikazivanja:

27-30. april u 19h

02-03. maj u 19h

Cena karte: 250 dinara

 

Režija: Marko Kostić

Glumci: Gorica Popović, Slobodan Ćustić, Nikola Kojo, Milica Spasojević, SergejTrifunović, Branislav Trifunović, Goran Radaković, AnđelkaPrpić. Pavle Marković…

Trajanje: 108 min

Žanr: drama / komedija

 

Ova uzbudljiva priča govori o borbi za opstanak. Glavnu junakinju baba Stojanku, koju je živopisno dočarala Gorica Popović, sticajem okolnosti iz grada i studija, život je vratio u rodno selo. Sada, u svojim šezdesetim godinama, u južnom Banatu odgaja unuke, četrnaestogodišnju Sofiju i osmogodišnjeg Stevana, čiji su roditelji otišli u inostranstvo trbuhom za kruhom. Sa ćerkom koja je davno otišla u Ameriku, baba Stojanka nema kontakt već godinama i pati zbog toga. Iako rođena u selu, Stojanka se ne uklapa u tipičan seoski milje, pa će njen karakter u sudaru sa sredinom u kojoj živi dati mnogo povoda za smeh, a film čini niz zanimljivih situacija jer Stojanka pokušava da preživi kako zna i ume. Sin i snaja ne šalju pare, a i retko se javljaju, pa baba Stoja, kroz niz tragikomičnih situacija, pokušava da kupi unuci nove patike, unuku željeni bicikl, popravi krov na kući koji prokišnjava, zaradi gledajući u šolju za pare, nameštajući iščašene ruke i noge, ostavljajući zamke za zečeve u šumi... Ova dirljiva priča prati borbu jedne bake sa surovom dašanjicom i svim pritiscima društva u kojem živimo… U filmu, kao i romanu, svoje mesto naći će i Stojankina neprežaljena ljubav iz mladosti, seoski sveštenik, lovac, odbegla deca, ali i "Bitlsi", jer od čoveka sa kojim je ostala trudna baba Stojanka, kao uspomenu, ima samo jednu polomljenu singl ploču.

 

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=NnMrfY7iXDw

 

 

 Film: PAKLENE ULICE 8 / The Fate of the Furious (SAD, 2017)

 

Raspored prikazivanja:

27-30. april u 21h

02-03. maj u 21h

Cena karte: 200 dinara

 

Glumci: Dwayne Johnson, Charlize Theron, Vin Diesel

Režiser: Chris Morgan, Gary Scott Thompson

Dužina trajanja filma: 136 min

Žanr: akcija, krimi, triler

 

Sad kad su Dom i Leti na medenom mesecu, Brajan i Mia se povukli iz igre, a ostatak ekipe oslobođen svih optužbi, ovaj tim koji večito putuje po svetu počeo je da vodi nešto nalik normalnom životu. Ali kad misteriozna žena (oskarovka Šarliz Teron) zavede Doma u svet kriminala iz kog izgleda da ne može da pobegne i kad izda one najbliže njemu, ekipa će se susresti s najtežim izazovom koji će ih dovesti pred test kakav nikad pre nisu imali. Od obala Kube i ulica Njujorka, preko ledenih ravnica kod Barencovog mora, naša elitna jedinica će preći ceo svet ne bi li sprečila anarhistu da pokrene haos na svetskoj sceni... i vratila kući čoveka koji je od njih napravio porodicu.

 

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=MkRFCzEdddg

 

 

Vrsta događaja: 
Vreme održavanja - početak: 
Čet, 27.04.2017 - 16:00
Vreme održavanja - kraj: 
Sre, 03.05.2017 - 21:00
Kategorija: 
Custom Search