Fudbaleri Spartaka dočekuju Novi Pazar

Pet, 28.04.2017 - 20:44 -- dejan.vukovic

Fudbaleri Spartaka u subotu 29. aprila od 16 časova igraju utakmicu 3 kola plej auta protiv Novog Pazara na Gradskom stadionu u Subotici sa početkom od 16 časova. Subotičani pobedom žele da se iskupe za poraz u Surdulici. 

Andrej Černišov, trener Subotičana očekuje interesantnu utakmicu koja je od izuzetnog značaja za gostujuću ekipu – Pred nama je opasan protivnik koji će svaki naredni meč gledati kao poslednji. Očekujemo vrlo motivisanog rivala, spremnog na maksimalnu borbu. Mi smo u prošloj sezoni bili u takvoj situaciji, znamo šta da očekujemo od našeg protivnika. Na našim igračima je da budu pripremljeni za to. Jer, mi imamo samo jedan zadatak, da pobedim sve rivale do kraja sezone, kako bismo ostvarili bolji plasman na tabeli nego prošle godine. Svi igrači, sem Anđića, su spremni za utakmicu za razliku od prošlog susreta koiji smo odigrali u Surdulici gde smo imali dosta problema, zbog povreda, kartona i umora. Sada su svi zdravi i spremni za utakmicu, a za sastav ću se, kao i obično, opredeliti nakon treninga.

Svoje viđenje predstojećeg duela izneli su i mladi igrači Spartaka koji su se u ovoj sezoni istakli svojim partijama. Aleksandar Radovanović ističe težinu utakmice za protivnika – Pred nama će biti teška utakmica, ekipa Novog Pazara nas je dosta namučila ove sezone. Bez obzira na prethonde utakmice, biće teško, jer se naš rival nalazi u nezgodnoj poziciji, jer će rival koristiti svaki minut da se spasi iz opasne zone.

Marko Pantić najavljuje pobedu svog tima – Ove nedelje smo dobro trenirali i sigran sam da možemo da odigramo jednu dobru i kvalitetnu utakmicu i da rezultat na kraju bude povoljan za nas. Zna se da rivalu gori pod nogama, ali mi ne odustajemo od pobede.

Tagovi: 
Autor teksta: 
Custom Search