Rukometaši Spartak Vojputa dočekuju Crvenu Zvezdu

Pet, 12.05.2017 - 14:57 -- dejan.vukovic

Rukometaši Spartak Vojputa u 6. Kolu plej-ofa za prvaka države dočekuju ekipu Crvene Zvezde. Utakmica se igra u subotičkoj Hali sportova u subotu 13. maja sa početkom od 19 časova.

Subotičani su spremni za da se revanširaju za ubedljiv poraz iz Beograda u prvom delu plej ofa i sa iščekivanjem dečekuju crveno-bele. Prvi pivot Veselin Jelić ističe dobar rad cele ekipe protekle nedelje – Očekujem zalaganje svih mojih saigrača i na kraju naravno i pobedu. Želimo da dokažemo da je visok poraz u Beogradu bio jedan naš loš dan. Imali smo puno promašaja u tom meču i dozvolili protivniku da postigne dosta lakih golova. U nastavku smo i psihološki pali što nas je koštalo ubedljivog poraza. Dešavaju se ovakve utakmice jednom u sezoni a na nama je da u subotu pokažemo naše kvalitete.

Kreator igre srednji bek Đorđe Đekić najavljuje dobru utakmicu – svi imamo veliki motiv da se iskupimo za visok poraz od Crvene Zvezde u Beogradu. Dobro nam je došla pauza, koju smo iskoristili za kvalitetan rad. Očekuje nas težak i neizvestan meč sa ekipom koja još uvek ima teoretske šanse da se upusti u borbu za osvajanje titule. Dobro smo radili , svi smo zdravi i željni da im se revanširamo za poraz. Dolazi nam dobar i kvalitetan protivnik te se nadam da će publika dođi u što većem broju da nam prući podršku da u pravoj sportskoj atmosferi nadigramo rivala i dođemo do još jedne vredne pobede u Subotici.

Tekstualni prenos utakmice možete pratiti na sportskoj strani Subotica.info u sekciji iz minuta u minut.

Ličnosti: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search