Veče reklamoždera u organizaciji CeMara

Sre, 17.05.2017 - 17:22 -- dejan.vukovic

Organizacija CeMar - Centar za marketing je juče u amfiteatru Ekonomskog fakulteta u Subotici održala Veče reklamoždera. Svi prisutni su imali priliku da pogledaju reklame studenata druge i treće godine. Nakon prikazivanja osam reklama, publika je imala priliku da glasa za najbolju reklamu.

Veče reklamoždera se već tradicionalno održava u okviru Kreativne nedelje na Ekonomskom fakultetu u Subotici, gde studenti imaju priliku da se oprobaju u raznim igrama, a za najbolje su pripremljene i nagrade.

Na osnovu glasova publike odabrane su tri najbolje reklame koje su nagrađene zahvaljujući sponzorima: Knjižara „Laguna“, „Multiaktiv“ kozmetika, Frizerski salon „Style“, „Ginger“ solarijum, Gentlemen`s club i Gentlemen`s caffe restaurant.

Treće mesto osvojila je reklama za Avon kozmetiku, članovi grupe: Stanislava Despotov, Sanela Milosav, Željka Rajšić i Bojana Vučić.

Drugo mesto osvojila je reklama za SrCef teretanu, članovi: Mirjana Lazendić, Jelena Đurić, Miljana Savković, Dragana Trivian i Kostantin Popović.

Prvo mesto pripalo je reklami za Memoaktiv, članovi grupe: Duška Tomaš, Milica Tomaš, Jovana Božić i Dragica Nedimović.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search