Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Министар Ребић посетио ПУ Суботица

Pet, 19.05.2017 - 17:17 -- nikola.tumbas

Директор полиције Републике Србије Владимир Ребић, који је данас обишао Полицијску управу у Суботици, изјавио је да су захваљујући добром раду полиције на територији коју покрива ова управа остварени изузетни резултати у борби против наркотрафикинга и илегалне трговине дуваном и дуванским производима, као и да је број разбојништава прошле године у односу на 2015. годину преполовљен.

На састанку које је директор полиције одржао са руководством суботичке полиције и на коме су разматрани резултати рада, констатовано је да постоји изузетна посвећеност и ангажованост полицајаца на сузбијању свих врста криминала.

„Посебно бих истакао изузетне резултате остварене у спречавању злоупотреба наркотика и илегалног промета дувана и дуванских производа. У овим областима бележи се повећање броја заплена и количине заплењених дрога и дувана за више од 100 одсто“, нагласио је Ребић.

Према његовим речима, на територији Полицијске управе Суботица прошле године у односу на 2015. и 2014. за 40 одсто бележи се смањење мултиетничких сукоба и непоразума, што је резултат доброг рада полиције и њеног превентивног деловања.

Ребић је указао да је са руководством Полицијске управе разговарао и о проблемима са којима се суочавају полицијски служебници у свакодневном раду и истакао да ће Министартво у наредном периоду радити на унапређењу услова рада, набавком нове опреме, возила, технике и адаптацијом просторија. 

Београд

Број: 413/17

19. мај 2017. године

Tagovi: