Polovičan uspeh hokejaša Spartaka

Pon, 22.05.2017 - 13:05 -- dejan.vukovic

U subotu 20. maja u Beogradu je održan treći ovogodišnji turnir u InLine hokeju (hokej na rolerima) za seniore, na kojem su hokejaši Spartaka zabeležili polovičan uspeh, sa po jednom pobedom i jednim porazom.

  • HK Spartak - HK Vitez 6:3
  • HK Spartak - SHKL Crvena Zvezda 4:5

U prvoj utakmici subotičani su pobedili iskusnu ekipu HK Vitez sa 6:3, zahvaljujući odličnoj igri u poslednjoj četvrtini utakmice. Sledeći meču sa mladom ekipom Crvene Zvezde imala je potpuno drugačiji tok i tempo igre. Spartak je na poluvremenu imao prednost od 3:1, ali ni to im nije bilo dovoljno za konačan trijumf. Usledio je neočekivani pad u nastavku igre, što je iskoristio protivnik za rezultatski preokret.

HK Spartak trenutno zauzima drugo mesto na tabeli od ukupno sedam ekipa, i sa pravom se nada da bi, uz kvalitetne nastupe na poslednja dva turnira u sezoni (03.06. i 10.06.) mogli u konačnom plasmanu da zauzmu jedno od prva tri mesta u Prvenstvu.

Sastav HK Spartak: Vidaković Igor, Kolarić Aleksandar, Večić Vladimir, Brestovac Uroš, Šljapić Igor, Tancoš Tamaš, Šandor David, Zwick Andrej, Dakić Srđan, Subotić Srđan, Lošonci Adam i Katančić Erik. Trener: Brestovac Uroš.

Autor teksta: 
Custom Search