Repertoar Eurocinema za period od 01.06. do 07.06.

Uto, 30.05.2017 - 20:00 -- nikola.tumbas

Film: ČUVARI PLAŽE / Baywatch (SAD, 2016)

 

Raspored prikazivanja:

01-04. jun u 17h

Cena karte: 200 dinara

 

Režiser: Seth Gordon

Glumci: Zac Efron, Alexandra Daddario, Dwayne Johnson

Dužina trajanja filma: 117 min

Žanr: komedija

 

„Čuvari plaže“ prate odanog spasioca Miča Bjukenona (Džonson) dok se sukobljava s drskim novim regrutom (Efron). Zajedno, oni će razotkriti lokalni kriminalni plan koji preti da uništi budućnost zaliva.

 

Trejler:  https://www.youtube.com/watch?v=SATNF1DBcqA

 

 

Film: PIRATI SA KARIBA- SALAZAROVA OSVETA 3D / Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge (SAD, 2017)

 

Raspored prikazivanja:

01-07. jun u 19h

Cena karte za 3D: 350 dinara

 

Režiser: Espen Sandberg, Joachim Rønning

Glumci: Johnny Depp, Kaya Scodelario, Geoffrey Rush, Stephen Graham, Javier Bardem, Orlando Bloom

Dužina trajanja filma: 135 min

Žanr: avantura, fantazija

 

Džoni Dep se vraća na velike ekrane u dobro poznatoj ulozi neustrašivog anti-heroja Džeka Speroua u potpuno novom nastavku „Pirati sa Kariba – Salazarova osveta“. U ovoj uzbudljivoj avanturi videćemo kapetana Džeka kog će zapljusnuti talas nesreće kad smrtonosni mornari duhovi, predvođeni zastrašujućim kapetanom Salazarom (Havijer Bardem) pobegnu iz Đavoljeg Trougla odlučni u nameri da pobiju sve pirate na moru, a posebno Džeka. Džekova jedina nada leži u legendarnom Posejdonovom trozupcu, ali da bi ga pronašao, moraće teška srca da sklopi savez s Karinom Smit (Kaja Skodelario), genijalnim i prelepim astronomom, i Henrijem (Brenton Tvejts), tvrdoglavim mladim mornarom iz Kraljevske mornarice. Na čelu Galeba na umoru, njegovog malog i oronulog broda, kapetan Džek traži ne samo da promeni svoju zlu kob, već i da spasi svoj život od najstrašnijeg i najzlobnijeg neprijatelja kog je ikad imao.

 

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=1ZHAwzx3xZQ

Film: BAR / El bar (Španija, 2017)

 

Raspored prikazivanja:

01-07. jun u 21.15h

Cena karte: 200 dinara

 

Glumci: Blanca Suárez, Mario Casas, Carmen Machi

Režiser: Álex de la Iglesia

Dužina trajanja filma: 102 min

Žanr: triler, horor, komedija

 

Ekstravagantna satira proslavljenog španskog režisera Aleksa de la Iglesija, koja nas silom prilike sa velegradskih ulica spušta u podrum jednog madridskog bara, ali i društveno podzemlje savremenog sveta.

Tu glavni likovi, Naćo, Elena, Serhio, Trini, Amparo i ostali, pod pritiskom misteriozne smrti i masovne panike bivaju uhvaćeni u lavirint ljudskih slabosti. A one obično otkrivaju ono najgore u nama. Vrsna socijalna drama sa elementima napetog psihološkog trilera, a podgrejana klasičnim almodavarovskim crnim humorom, komedija „Bar“ dokazuje istinitost drvene latinske mudrosti: “U vinu je istina”. Alkohol, izolacija, egzistencijalna kriza i strah od najbližeg u protagonistima bude ono najgore. Preživljavanje postaje jedini imperativ. Sasvim dovoljan da film „Bar“ bude uvršten u revijalni deo ovogodišnjeg Filmskog festivala u Berlinu, uz pitanje – šta postajemo kad se odreknemo svoje ljudskosti?

 

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=21hSL0xcPG4

 

 

Animirani film: MOJ ŽIVOT KAO TIKVICA / My Life as a Zucchini/Ma vie de Courgette (Švajcarska, Francuska, 2016)

Sinhronizovano!

 

Raspored prikazivanja:

Vikend: 3. i 4. jun u 11h

Cena karte: 200 dinara

 

Režija: Klod Baras

Žanr: Animirani

Trajanje: 66 minuta

 

Fantastičan animirani film francuskog reditelja Kloda Barasa sa prizvukom estetike Tima Bartona, veliko je delo u malom pakovanju. Ikar sa devet godina ostaje bez samohrane majke nakon čega sirotište postaje njegov novi dom. Kao novajlija sa neobičnim nadimkom Tikvica, Ikar postaje laka meta dežurnog dečaka siledžije u domu. Iako mu od majke ostaje samo nadimak i prazne flaše piva, a detinjstvo obeleženo tragedijom i samoćom - Tikvica i njegovi novi drugari naučiće da nesreća ne mora da definiše nečiji život, što postaje i neophodna poruka za sve nas.

"Moj život kao tikvica" dobio je nagradu "Kristal" i nagradu publike na Festivalu animiranog filma u Anesiju, kao i nagradu za najpopularniji film na festivalu u Melburnu 2016. godine.

 

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=KirzIvu4AII

Vrsta događaja: 
Vreme održavanja - početak: 
Čet, 01.06.2017 - 14:00
Vreme održavanja - kraj: 
Sre, 07.06.2017 - 21:00
Kategorija: 
Custom Search