Darko Sekulović novi trener FK Bačka 1901

Uto, 13.06.2017 - 21:35 -- dejan.vukovic

Fudbalski klub Bačka u prostorijama kluba predstavio svog novog šefa stručnog štaba. Prvi tim Bačke predvodiće Darko Sekulović dosadašnji trener omladinske ekipe FK Spartak Ždrepčeva krv.   

Sekulović je zamenio iskusnog trenera Slobodana Kustudića koji ostaje u klubu na mestu koordinatora trenera. Novog šefa predstavio je Milojko Vukadinović, direktor kluba – Doveli smo mladog i perspektivnog trenera. Duže vreme pratimo njegov rad u Spartaku i odlučili smo da ga angažujemo pošto je naša ekipa izuzetno mlada sa velikim brojem subotičke dece koju Sekulović odlično poznaje, pošto je većinu trenirao u mlađim selekcijama. Sklopili smo dogovor o angažovanju na godinu dana. Pružićemo mu podršku da iskaže svoje znanje i doprinese da Bačka napravi iskorak i plasira se u viši rang.  

Darko Sekulović svestan je šta se očekuje od njega – Znam da dolazim u najstariji klub u državi, koji je dobro organizovan, sa visokim ambicijama. Dovoljno je kada pogledate infrastrukturu koju ima klub i da se shvati koliko je ozbiljan pristup radu. Pratio sam igre Bačke tokom protekle polusezone. Činjenica je da klub po uslovima i organizaciji odskače u ovom rangu takmičenja. Poznajem veliki broj igrača pošto sam mnoge trenirao u Spartakovoj školi, što će mi sigurno puno pomoći oko sklapanja tima. Poklopile su nam se ambicije i verujem da ćemo imati uspešnu saradnju i dobru sezonu.  

Sekulović je najavio da će pripreme za novu sezonu početi petog jula

Tagovi: 
Autor teksta: 
Custom Search