Tri zlatne medalje kik boksera u Bečeju

Sub, 17.06.2017 - 21:59 -- dejan.vukovic

Takmičari Kik boks kluba Spartak učestvovali su na tradicionalnom danu sportova u Novom Bečeju  koji je održan u subotu 17. juna. Organizovani su turniri u karateu, kok boksu i u odbojci.

U okviru ove manifestacije održalo se i Otvoreno prvenstvo Vojvodine za pionire i kadete u Sandi (kineski boks). Mladi takmičari kik boks kluba Spartak osvojili su tri zlatne medalje: Gordana Živanović - 60 kg kadetkinja, koja je udarcem iz okreta (back-fist ) eliminasla takmičarku iz Bečeja, Nikol Munćan -56 kg u konkurenciji  kadetkinja dominirala je u bacačkim i udaračkim tehnikama te je jednoglasno pobedila domaću učesnicu, treću zlatnu medalju osvojio je stariji pionir Đorđe Dmitrović -60 kg, koji je prekidom u 2. rundi okončao meč. Srebrnu medalju porazom u finalu osvojila je Livia Kiš, dok se bronzanom okitio Mario Ćopić koji je izgubio u eliminacijama zbog opomena od strane sudije u ringu.

Veselin Bunčić, trener KBK Spartak zadovoljan je nastup svojih takmičara - Ovo je plejada mladih talentovanih takmičara od kojih tek očekujemo rezultate u budućnosti

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search