Fudbalski klub CFK pobednik Fudbala 7

Sub, 24.06.2017 - 22:29 -- dejan.vukovic

Današnjim finalnim turnirom koji je odigran na Gradskom stadionu u fudbalu 7 završeno je takmičenje mlađih fudbalskih selekcija u okviri Područne fudbalske lige. Po izuzetno toplom vremenu deca su pokazala borbenost, fudbalsko umeće i želju za uspehom. 

Na finalni turnir u generaciji 2006 godišta kvalifikovalo se osam ekipa koje su bile podeljene u dve grupe. Nakon završenih utakmica po grupama igralo se za plasman. Sasvim zasluženo trijumfovala je ekipa CFK iz Vrbasa koja je u finalu ubedljivo savladala ekipu Tika Taka, koja se na ovom turniru takmičila revijalno zbog problema sa članskim knjižicama. U borbi za treće mesto Spartak je bio bolji od TSC iz Bačke Topole.

Krajnji poredak prve tri ekipe je bio sledeći: 

  1. CFK
  2. Spartak 06
  3. TSC

Proglašeni su i najbolji pojedinci turnira i cele lige. Najbolji strelac i po prikazanoj igri i najbolji igrač finalne završnice je Matija Popović iz ekipe CFK sa 8 postignutih golova. Najbolji golman je Filip Dulić iz FK Spartak 06. Dodeljeni su i pehari za najbolje ekipe mlađih selekcija za ovo prvenstvo. Prvak u konkurenciji petlića je FK Subotica dok je u konkurenciji pionira trijumfovala ekipa FK Arena. 

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search