Fudbaleri Bačke počeli sa pripremama

Sre, 05.07.2017 - 23:04 -- dejan.vukovic

Fudbaleri Bačke počeli su sa pripremama za novu sezonu u kojoj će nastaviti sa svojom dosadašnjom politikom i šansu pružiti mlađim igračima. 

Prva ekipa pripreme počinje sa novim trenerom darkom Sekulovićem koji je došao iz omladinskog pogona FK Spartak a čiji će pomoćnik biti dalibort Cetina. Dosadašnji šef stručnog štaba Slobodan Kustudić postao je koordinator trenera. Igračima se na prozivci obratio direktor kluba Milojko Vukadinović - Nastavićemo i dalje sa planom afirmacije mladih igrača u Bačkoj, gde treba da igraju mladi igrači iz Subotice, deca iz našeg podmlatka i Spartakove škole. Mladi igrači koji trenutno ne igraju u superligaškim ekipama dobrim radom u ovom rangu takmičenja samo mogu da napreduju i da jednog dana naprave ozbiljne karijere. Cilj nam je i ove sezone da ostvarimo što bolji rezultat, da budemo uspešnij nego u minulom prvenstvu, ali prvenstveno afirmacija naših mladih igrača. Pred nama je period uigravanja ekipe sa novim stručnim štabom koji će vam zajedno sa upravom kluba omogućiti dobar i žestok rad, a na vama je da to iskoristite. Nekolicina igrača je otišla, umesto njih imamo isto tako kvalitetna pojačanja i očekujemo da se u fer i sportskom nadmetanju pokažete u najboljem svetlu.

Igračima se obratio i novi šef stručnog štaba Darko Sekulović – Kompletne pripreme odradićemo na našem terenu kraj Somborske kapije. Do kraja ove nedelje treniraćemo jednom dnevno, dok nas od naredne čekaju po dva treninga na dan. U planu je da odigramo osam kontrolnih utakmica. Od tih osam, četiri smo već dogovorili. Snage ćemo odmeriti sa ekipama iz Mađarske, Segedinom i Moraholomom, zatim sa Hajdukom iz Čuruga dok će generalna proba biti sa ekipom Radnički iz Prigrevice.

Na prozivci je bilo trideset fudbalera. Nekoliko igrača je napustilo klub, A. Stošić, M. Stošić, Jakovljević i Matijević a stigli su i novi igrači: Kobiljski, Tumbas, Zlatković, Đokić, Đurović, Arežina, Bjelobrk, Simić, Žužo, Dragić i Nikić. 

Tagovi: 
Autor teksta: 
Custom Search