Još jedan dobar nastup subotičana na Igrama bez granica

Ned, 16.07.2017 - 01:21 -- dejan.vukovic

Nakon igara na Paliću, ekipa Sportskog saveza grada Subotice večeras se takmičila u Somboru na novoj manifestaciji City Games ( nekadašnje Igre bez Granica). Takmičenje je održano na štrandu po prohladnom vremenu koje nije sprečilo učesnike da se nadmeću u sportskim veštinama. 

Na ovoj manifestaciji učestvovalo je ukupno osam ekipa koje su se takmičile u pet zanimljivih igara na vodi. U ekipi Sportskog saveza Subotice nastupio je i Davor Štefanek, koji je juče zvanično proglašen i za najboljeg rvača grčko-rimskim stilom na svetu u 2016 godini. Štefanek je pokazao da se dobro nosi i sa igrama u vodi i sigurno je doprineo dobrom plasmanu subotičana. Ekipa Subotice zbog par pehova na kraju je zauzelo četvrto mesto. 

City games se održava u 12 zemalja a finalni turnir u Srbiji će se održati na Zlatiboru 20. jula gde će učestvovati svi pobednici po gradovima. Ove godine finale će biti bez ekipe iz Subotice, pošto im je ono "za dlaku" izmaklo, ali nadamo se da će sledeće godine naći svoje mesto na smotri najboljih u Srbiji.

Ekipu Subotice su sačinjavali: Davor Štefanek, Miloš Vucelić, Sekul Sekulović, Bojan Rašković, Uroš Brestovac, Milica Šoštarec, Sabina Ujvari Topčagić i Tatjana Andrić.  

 

Custom Search