Ajurvedske konsultacije

Kategorija: 

Sredinom jula 2017. organizuje se, već tradicionalni, ajurvedski pregled kod dr Avisek Misre - pulsna dijagnostika, ajurvedske konsultacije, preporuke za pravilnu ishranu i za odgovarajući životni stil, kao i saveti za korišćenje ajurvedskih lekova (prirodnih biljnih preparata) u četiri grada u Srbiji.

Pitajte za savet ajurvedskog lekara, specijalistu za korišćenje ajurvedskih biljnih preparata, koji nam dolazi sa Sri Sri fakulteta ajurvedskih nauka Bangalore u Indiji!

Ajurveda je drevna "nauka o životu" koja je dala izuzetnu tehniku dijagnoze poremećaja ravnoteže u telu i umu - bez instrumenata, bez intruzije - samo opipavanjem pulsa! Ajurveda uključuje tradicionalni sistem medicine iz Indije star preko 5.000 godina. Iskusnom ajurvedskom praktičaru je moguce ne samo da dijagnostikuje problem, već pre svega da predvidi loše posledice postojećih neravnoteža u telu i da vam da savet kojim se problem može sprečiti.

Pulsna dijagnostika uključuje:

  • procenu trenutnog zdravstvenog stanja
  • dijagnostiku mentalnog stanja
  • otkrivanje bolesti i neravnoteža u telu
  • individualne savete o ishrani i načinu života
  • savet koje ajurvedske preparate uzimati za vraćanje tela i uma u ravnotežu

Subotica, 19. i 20. jul 2017. Prijave i informacije: Janos Kis: [email protected], 060 533 0099

Svi zainteresovani za konsultacije i pregled kod ajurvedskog lekara treba da zakazu termin na date telefone. Zakazivanje je obavezno zbog licnog pregleda i ogranicenog broja termina.

Custom Search