Fudbaleri Spartaka u noćnom terminu dočekuju Bačku

Pet, 21.07.2017 - 13:49 -- dejan.vukovic

Fudbaleri Spartaka u prvom kolu Super lige dočekuju Bačku iz Bačke Palanke. Utakmicu po prvi put igraju pd reflektorima na Gradskom stadionu u Subotici u noćnom terminu u subotu 22. jula sa početkom od 20 časova.

Subotičani su u novu sezonu ušli sa izmenjenim sastavom, nedostaje par standardnih prvotimaca (Krefl, Jovović, Anđić) a poslednji u nizu je Ognjen Mudrinski koji će karijeru verovatno nastaviti u FK Čukarički. Promena se desila i u stručnom štabu koji sada predvodi Aleksandar Veselinović uz pomoćnike Vladimira Gaćinovića i Savu Pavićevića dok je trener golmana Srđan Žakula.

Prvi trener ekipe, Aleksandar Veselinović ističe dobar rad momaka u pripremnom periodu i najavljuje dobre igre svoje ekipe – Imamo maksimalno poštovanje prema svim protivnicima a mi naravno imamo svoje ambicije. Podatak da igramo u večernjem terminu od 20 časova nam daje neu nadu da će stadion biti lepo popunjen. Nadam se da ćemo na terenu svojim dejstvom isprovocirati publiku da napravimo empatiju između tribina i terena. Momci su veoma kvalitetno radili protekle nedelje, očekujem motivisanu utakmicu i povoljan rezultat.

Šef struke se osvrnuo i na samog protivnika – Imamo maksimalno poštovanje prema FK bačka, koji su članovi Super lige. Bačka je promenila svoju ekipi ili je bitnije da je u velikoj meri promenila fizionomiju na osnovu zahteva koje traži Super liga. Napravili smo skauting protivnika i videli da igraju sasvim drugačiji fudbal. Pokušaćemo da nateramo protivnika da se prilagođava našoj igri jer smo tada u prednosti. Težićemo u svakoj utakmici da igramo napadački i na pobedu a tako će biti i u subotu.

Od napadača Nemanje Nikolića u klubu se očekuje dobra sezona – U prvom kolu igramo protiv Bačke. Respektujemo svaku ekipu, međutim domaći teren mora da nam bude prednost. Radili smo dobro u pripremnom periodu, slušali novi stručni štab i ukoliko ispunimo njihove zahteve mislim da rezultat neće izostati. Mlada smo ekipa, puni elana i iskusniji za jednu sezonu u Super ligi Srbije. Moramo ući mirne glave, pšrvo je kolo i biće malo tenzije da se pokaže dobra igra. Igramo u večernjem terminu i očekujem dobru posetu.

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search