Fudbaleri Spartaka gostuju Borcu

Pet, 28.07.2017 - 19:10 -- dejan.vukovic

Nakon pobede u prvom kolu nad Bačkom pred svojom publikom fudbaleri Spartaka u nastavku prvenstva gostuju ekipi Borca. Utakmica se igra u Lučanima u subotu 29. jula sa početkom od 20 časova.

Povodom predstojeće utakmice na Gradskom stadionu u Subotici organizovana je konferencija za štampu na kojoj su svoje utiske predstojećeg duela izneli igrač Branislav Jočić i pomoćni trener Vladimir Gaćinović.

– Ekipa Borca je za respekt uprkos tome što imaju nekih personalnih problema. Malo su kasnije počeli sa treninzima, ali to ništa ne menja jer smo videli da su u prvom kolu dosta teško izgubili od Javora u Ivanjici. Putujemo sa dosta samopuzdanja i energije, posebno nakon dobre igre koju smo pokazali u prvom kolu. Proteklih nedelju dana smo radili na ispravljanju minimalnih grešaka iz prvog kola. Bili smo zadovoljni prikazanom igrom protiv Bačke a posebno sa visokim ritmom i tranzicijama. Opravdali smo očekivanja i pokazali igru koja bi trebala da nas krasi u ovoj sezoni. Raduje činjenica da su svi igrači na raspolaganju osim Vladimira Torbice i mladog Pantića. Očekujem da obradujemo svoje navijače – istakao je Vladimir Gaćinović.

Jedan od boljih pojedinaca u prvoj utakmici bio je Branimir Jočić – Pobedom smo započeli ovo prvenstvo, što je nama izuzetno važno, jer smo mlada ekipa željna dokazivanja. Zahvalio bih se publici na velikoj podršci koju smo imali u prvom kolu. sa velikom samopouzdanjem putujemo na megdan Borcu, idemo da se nadigravamo i da pokušamo da donesemo tri boda.

Pred ovo gostovanje ekipa Spartaka se pojačala, pošto je trogodišnji ugovor sa subotičanima potpisao napadač Bojan Čakarić (1993 godište). Bojan je karijeru počeo u Radničkom iz Nove Pazove a uspešno je nastupao za Javor iz Ivanjice, Novi Pazar a prošle sezone bio član Mladosti iz Lučana. Bojan će pravo nastupa za subotičane imati od sledećeg kola kada Spartak dočekuje Partizan. 

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search